Virgin Atlantic

Търсене

Обща
информация за
авиокомпания Virgin Atlantic

Със своите над 50 летателни апарата, Virgin Atlantic превозва повече от 5 милиона пътници годишно. British Atlantic Airways, каквото е бившето име на авиокомпанията, разполага с авиобази на летищата Гетуик и Хийтроу в Лондон и активно си сътрудничи с авиокомпании като Air China, Delta Air Lines, Singapore Airlines. Още със създаването си през 1984г., компанията разширява своето портфолио постоянно с полети до Африка, Азия, Северна Америка, Близкия изток и Карибите.

Пътнически
класи и онлайн чекиране

Virgin Atlantic предлага три основни класови разделения в своите полети – икономична, премиуим икономична и т.нар. „по-горна класа“. Независимо от Вашия билет, можете да направите онлайн регистрация между 24ч. и 2ч. преди излитане, с изключение на вътрешните полети, при които е позволена регистрацията до 65мин. преди заминаване.

В случай, че пътувате в икономична класа, ще имате достатъчно пространство за удобно пътуване. В премиум икономична класа ще откриете допълнителни облегалка и поставка за крака, както и специален туристически комплект. Билетът в „по-горна класа“ (upper class) предлага някои специфични услуги, като превоз, приоритетна регистрация, СПА процедури.

Багаж

Чекиран багаж

Пътуващите в икономична класа могат да вземат до 2 единици багаж с тегло на всяка не повече от 23кг. за специфични полети между Великобритания и САЩ, Индия; от САЩ до Южна Африка или Лагос, както и линията Канада-Индия. Всички останали маршрути позволяват наличието на 1бр. чекиран багаж със същото тегло. В случай, че Вашият билет е за премиум икономична класа и пътувате по посочените маршрути, имате право на 3 единици багаж от по 23кг. (или 2 единици по 23кг., ако сте на различен полет от гореизброените) Пътниците на по-горна класа могат да вземат 3 багажа с тегло до 32кг. на единица. Размерите на чекирания багаж трябва да бъдат с измерения не повече от 90х75х43см.

Ръчен багаж

Можете да качите на борда до 10кг. ръчен багаж в икономична или премиум класа. Ако разпоалгате с билет за по-горна класа, можете да вземете две единици багаж, чието тегло не надвишава 16кг. (една единица не бива да превишава 12кг.) Измеренията на ръчния багаж трябва да са не по-големи от 23х36х56см. За деца до 2г. е позволен един брой ръчен багаж с тегло до 6кг., а за деца над двегодишна възраст – 10кг.

Багаж

Допълнителни услуги и храна

С билет за коя да е класа получавате безплатно хапване и питие, в зависимост от продължителността на полета и сезона, през който летите. На борда на всеки самолет ще откриете мултимедийна система и забавления за децата. Премиум икономичната класа може да Ви осигури и работно място с преносим компютър, а срещу заплащане получавате и Интернет достъп.

Бюлетин

Запишете се за бюлетин и бъдете първите получили ексклузивни оферти и новини от нас!

Можете да се отпишете по всяко време като натиснете линка в края на нашия мейл.

Всички полета са задължителни!

Съгласие за получаване и обработка на данни

За да бъдете информирани първи, моля дайте Вашето съгласие тук. След натискане на бутона ще получите мейл за потвърждение на посочения от Вас адрес. Съгласен съм Профи Травъл Център ЕООД да обработва посочените по-горе мои лични данни. Запознат/а съм с правото ми да оттегля по всяко време даденото от мен съгласие за обработка на личните ми данни. Запознат/а съм с политиката за защита на личните данни на Профи Травъл Център ЕООД.

(За да продължите, трябва да сте съгласни с условията)

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.