Aeroflot

Търсене

Обща
информация за
авиокомпания Aeroflot

Руският национален превозвач Aeroflot, член на авиационния алианс SkyTeam, е авиокомпанията, обслужваща най-голям брой пътници на годишна база. Още със своето създаване през 1923, Aeroflot работи за подобряване условията на пътуване и днес е избор на много хора, на които се налага пътуване между Азия и Европа. Компанията лети редовно до повече от 50 държави, а партньорските взаимоотношения със  SkyTeam разширяват списъка до цели 173. 

Aeroflot разполага с 232 самолета и непрестанно обновява своя подвижен състав. Най-често, компанията лети с модели на Airbus (A320, A330, A321), Boeing, Sukhol Superjet – всички те предлагат удобство и комфорт при пътуване. 

Пътнически
класи и онлайн чекиране

Използвайки услугите на Aeroflot можете да пътувате в икономична (Budget Econom и Optimum Econom), премиум икономична (Premium Economy и Premium Comfort) и бизнес класа (Optimum Business и Premium Business).

Можете да се чекирате онлайн не по-рано от 24 часа преди Вашия полет и не по-късно т 45 минути преди излитане. Услугата предлага разпечатване на бордната Ви карта и избор на място в самолета.

Всяка класа предлага базово удобство и комфорт, благодарение на доброто оборудване, удобните седалки и достатъчното свободно пространство за Вас. 

  • В икономичната класа ще откриете комфортни седалки с разстояние помежду им между 76-81см.
  • Премиум икономичната класа предлага на пътниците седалки за работа или отмора, питие на борда и допълнителни аксесоари за деца и възрастни. 
  • Бизнес класата предлага изживяване, което да Ви помогне да се справите с дълги полети – всички удобства за комфортен сън (комплекти за деца и възрастни, възглавница и одеяло, козметика за устна хигиена и др.), както и възможността да разпънете седалката си до легло с дължина 1.90м. и ширина 0.55м. 

Основната разлика между различните класи се изразява освен в допълнителните удобства и в количеството багаж, което можете да вземете със себе си като част от цената на билета – можете да прочетете за това по-долу. 

Багаж

Чекиран багаж

В билета за икономична класа е включен 1 брой безплатен чекиран багаж, чието тегло е не повече от 23кг. и сборът на измеренията не надвишава 158см. 

Пътуващите в Премиум икономична класа могат да превозят до 2 броя чекиран багаж (измеренията са каквито при икономична класа). Пътуващите в Бизнес класа също ползват до 2 броя чекиран багаж, като теглото на всяка единица не надвишава 32кг. 

Допълнителни преференции се предлагат за пътуващи в първа класа и членове на програмата за редовни пътници. 

Ръчен багаж

Пътници с билет за икономична класа могат да вземат със себе си 1 чанта, чиито общи измерения не надвишават 115см. и чието тегло е не повече от 10кг. 

Пътуващите в останалите класови разпределения могат да вземат ръчен багаж със същите измерения и тегло до 15кг. 

Ако се налага да вземете със себе си музикални инструменти, животни, екипировка или друг допълнителен багаж, имайте предвид, че той ще бъде таксуван отделно от компанията.

Багаж

Допълнителни услуги и храна

Самолетите на руския Aeroflot предлагат постоянен достъп до Интернет посредством Wi-Fi. Освен това, можете да осъществявате разплащания по време на полет с дебитна или кредитна карта на Mastercard, VISA, JCB, Discover, American Express. 

Що се отнася до храната, в икономична класа имате избор от четири периодично обновени менюта и разнообразни напитки. Пътуващите в премиум икономична класа получават храна в зависимост часовия интервал на полета, а хората с билет за бизнес класа могат да се насладят на специално изготвено меню.

Бюлетин

Запишете се за бюлетин и бъдете първите получили ексклузивни оферти и новини от нас!

Можете да се отпишете по всяко време като натиснете линка в края на нашия мейл.

Всички полета са задължителни!

Съгласие за получаване и обработка на данни

За да бъдете информирани първи, моля дайте Вашето съгласие тук. След натискане на бутона ще получите мейл за потвърждение на посочения от Вас адрес. Съгласен съм Профи Травъл Център ЕООД да обработва посочените по-горе мои лични данни. Запознат/а съм с правото ми да оттегля по всяко време даденото от мен съгласие за обработка на личните ми данни. Запознат/а съм с политиката за защита на личните данни на Профи Травъл Център ЕООД.

(За да продължите, трябва да сте съгласни с условията)

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.