Братислава

Търсене

Информация за
дестинация
Братислава

Летища на територията на Братислава

Международно летище Братислава М. Р. Щефаник

Основното международно летище на Словакия М. Р. Щефаник е разположено на по-малко от 10км от Братислава – столицата на страната. Местоположението му го превръща в подходящ избор за пътниците от няколко съседни държави като Австрия, Чехия и Унгария – около 50км го делят от Виена, Бърно и Гьор. Множество авиопревозвачи оперират на подтерминалите А, В, и С на братиславското летище и предлагат редовни и чартърни полети до Европа, Азия и Африка. За повечето от тях летище Братислава представлява важна база.

Транспортен достъп

Два автобуса от обществения транспорт осигуряват достъпа на пътниците от Братислава до аерогарата, включително и през нощта, а билети за тях могат да бъдат закупени на самото летище. Достъпът с автомобил също е максимално улеснен – налична е директна връзка с магистралата.

Паркинг

В непосредствена близост до залата на терминала е осигурен безплатен паркинг за кратък престой. За желаещите да паркират превозното си средство за по-дълго са осигурени близо 1000 места на открито в околността.

Услуги

Пътниците получават достъп до множество удобства – места за хранене, барове, кетъринг, банкомати, магазини, детски кът, ложи, възможност за наемане на автомобил, пощенски пункт, безплатен интернет. Летището е достъпно и за хора с увреждания. При нужда, след заявка до 48ч. преди полета, се осигурява безплатна асистенция от страна на персонала.

Вижте всички полети до летище
Международно летище Братислава М. Р. Щефаник

Бюлетин

Запишете се за бюлетин и бъдете първите получили ексклузивни оферти и новини от нас!

Можете да се отпишете по всяко време като натиснете линка в края на нашия мейл.

Всички полета са задължителни!

Съгласие за получаване и обработка на данни

За да бъдете информирани първи, моля дайте Вашето съгласие тук. След натискане на бутона ще получите мейл за потвърждение на посочения от Вас адрес. Съгласен съм Профи Травъл Център ЕООД да обработва посочените по-горе мои лични данни. Запознат/а съм с правото ми да оттегля по всяко време даденото от мен съгласие за обработка на личните ми данни. Запознат/а съм с политиката за защита на личните данни на Профи Травъл Център ЕООД.

(За да продължите, трябва да сте съгласни с условията)

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.