Delta Airlines

Всички полета са задължителни. Попълнете ги, за да търсите.

Обща
информация за
авиокомпания Delta Airlines

Със своите над 800 самолета, Delta Air Lines обслужва повече от 5 000 полета на ден. Американската компания лети до 6 континента и е сред основателите на SkyTeam, което предполага нейното тясно сътрудничество с Virgin Atlantic, Alitalia, Air France, KLM и тн.

Пътнически
класи и онлайн чекиране

За всяка от наличните пътнически класи е на разположение онлайн чекиране. Процедурата по регистрация е налична 24 часа преди Вашия полет, а за да я завършите можете да използвате уеб версията на сайта на Delta Air Lines или тяхното мобилно приложение.

Що се отнася до пътническите класи, на разположение е икономична класа, в която можете да се възползвате от добър кетъринг и мултимедия. В зависимост от продължителността на полета Ви и неговата дестинация, можете да надградите към бизнес класа, Delta One, Delta Studio, Delta Comfort+ и други – ще откриете допълнителни удобства като места за сън, по-широки седалки и тн.

Багаж

Чекиран багаж

Delta Air Lines предлага на пътниците от първа и бизнес класа две единици багаж с тегло до 32кг. Имайте предвид, че обикновено пътуващите в икономична класа нямат право на чекиран багаж, но е добре да се информирате индивидуално за Вашия полет, тъй като са възможни промени.

Ръчен багаж

Можете да вземете със себе си един брой ръчен багаж с измерения, чийто сбор е не повече от 114см. Имайте предвид, че някои летища в Азия имат изрични изисквания за теглото на ръчния багаж, затова се информирайте преди заминаване.

Багаж

Допълнителни услуги и храна

Кетърингът на борда зависи от дестинацията, към която сте се насочили, както и от специфичните особености на региона – със сигурност ще останете приятно изненадани от свежите продукти на Delta Air Lines. Що се отнася до допълнителните услуги, авиокомпанията е една от първите, която предлага безжичен интернет по време на своите полети. На разположение е и мултимедийна система.

Изгодни оферти за самолетни билети

Sofia

Prague


от € 205

Amsterdam

Sofia


от € 209

Reykjavik

Sofia


от € 709

Sofia

Dalaman


от € 239

Varna

Malta


от € 271

Sofia

Pittsburgh


от € 888

Sofia

Malta


от € 230

Sofia

Vienna


от € 134

Sofia

Toronto


от € 2157

Sofia

Prague


от € 149

Бюлетин

Запишете се за бюлетин и бъдете първите получили ексклузивни оферти и новини от нас!

Можете да се отпишете по всяко време като натиснете линка в края на нашия мейл.

Всички полета са задължителни!

Съгласие за получаване и обработка на данни

За да бъдете информирани първи, моля дайте Вашето съгласие тук. След натискане на бутона ще получите мейл за потвърждение на посочения от Вас адрес. Съгласен съм Профи Травъл Център ЕООД да обработва посочените по-горе мои лични данни. Запознат/а съм с правото ми да оттегля по всяко време даденото от мен съгласие за обработка на личните ми данни. Запознат/а съм с политиката за защита на личните данни на Профи Травъл Център ЕООД.

(За да продължите, трябва да сте съгласни с условията)

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.