Цюрих

Търсене

Информация за
дестинация
Цюрих

Летища на територията на Цюрих

Летище Цюрих Клотен (Flughafen Zürich-Kloten)

Летище Цюрих се намира на около 13 км от централните части на най-големия швейцарски град. Построено през 50-те години на 20в., летище Цюрих-Клотен обслужва пристигащи и заминаващи на своите три терминала. На тях оперират някои от най-големите авиокомпании в света – Air France, KLM, Bulgaria Air, Quatar Airways, Emirates, Aeroflot и други.

Транспортен достъп

Можете да използвате автобус до Цюрих или до други швейцарски градове, а в разгара на ски-сезона можете да използвате shuttle-bus до по-известните курорти. Използвайки влак, можете да стигнете до Цюрих за не повече от 10 минути, както и до градове в Швейцария и Германия. На разположение е и трамвайна линия 10, която ще Ви отведе до центъра на града.Ако използвате такси, трябва да приготвите поне 60 франка, а с автомобил можете да се качите на магистрала А20.

Паркинг

На разположение са четири големи паркинга, които предлагат места за различните времена за престой.

Услуги

На летище Цюрих ще откриете рент-а-кар офиси, места за хапване и пийване, Wi-Fi, обменни бюра и поща, както и множество търговски обекти.

Вижте всички полети до летище
Летище Цюрих Клотен (Flughafen Zürich-Kloten)

Бюлетин

Запишете се за бюлетин и бъдете първите получили ексклузивни оферти и новини от нас!

Можете да се отпишете по всяко време като натиснете линка в края на нашия мейл.

Всички полета са задължителни!

Съгласие за получаване и обработка на данни

За да бъдете информирани първи, моля дайте Вашето съгласие тук. След натискане на бутона ще получите мейл за потвърждение на посочения от Вас адрес. Съгласен съм Профи Травъл Център ЕООД да обработва посочените по-горе мои лични данни. Запознат/а съм с правото ми да оттегля по всяко време даденото от мен съгласие за обработка на личните ми данни. Запознат/а съм с политиката за защита на личните данни на Профи Травъл Център ЕООД.

(За да продължите, трябва да сте съгласни с условията)

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.