Мумбай

Търсене

Информация за
дестинация
Мумбай

Летища на територията на Мумбай

Chhatrapati Shivaji Maharaj International Airport, Mumbai, India

Международно летище Мумбай е едно от най-натоварените летища в Азия и света с годишен пътникопоток от близо 50 милиона души (към 2017). То се намира на по-малко от 10км. от центъра на мегаполиса Мумбай. На площ от близо 800 хектара са разположени трите пътнически терминала – първи терминал, на който оперират вътрешни полети, втори – най-новият терминал за международни полети, и трети, който в миналото се е наричал „Терминал 2“ – днес реновиран и обслужващ едновременно вътрешни и международни полети. Авиокомпаниите, които оперират на летище Мумбай, наброяват десетки – Air Italy, Emirates, flydubai, Jet Airways, KLM, Lufthansa, Turkish Airlines и други.

Транспортен достъп

Типично в стила на Индия, най-разпространени са такситата. От всички терминали можете да хванете както т.нар. Fleet Taxi, така и добре познатите Ola & Uber. Можете предварително да запазите кола от Black & Yellow Cabs или Cool Cabs.

Паркинг

На разположение са два отделни паркинга за вътрешни и международни полети – престоят се заплаща в интервали на по 60 минути, а първите 30 са на по-ниска преференциална цена.

Услуги

Можете да откриете много търговски обекти, места за отдих, заведения, медицински екипи и други.

Вижте всички полети до летище
Chhatrapati Shivaji Maharaj International Airport, Mumbai, India

Бюлетин

Запишете се за бюлетин и бъдете първите получили ексклузивни оферти и новини от нас!

Можете да се отпишете по всяко време като натиснете линка в края на нашия мейл.

Всички полета са задължителни!

Съгласие за получаване и обработка на данни

За да бъдете информирани първи, моля дайте Вашето съгласие тук. След натискане на бутона ще получите мейл за потвърждение на посочения от Вас адрес. Съгласен съм Профи Травъл Център ЕООД да обработва посочените по-горе мои лични данни. Запознат/а съм с правото ми да оттегля по всяко време даденото от мен съгласие за обработка на личните ми данни. Запознат/а съм с политиката за защита на личните данни на Профи Травъл Център ЕООД.

(За да продължите, трябва да сте съгласни с условията)

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.