Лас Вегас

Всички полета са задължителни. Попълнете ги, за да търсите.

Информация за
дестинация
Лас Вегас

Летища на територията на Лас Вегас

Международно летище Лас Вегас – Маккарън

Летище Маккарън е разположено на около 8км на юг от центъра на Лас Вегас. Полетите са разделени на два терминала – Терминал 1 за вътрешните линии и Терминал 2 за международни и чартърни полети. 87-те изхода на Терминал 1 са организирани в четири обласи – А, В, С, и D. Мексикански, канадски, английски и др. авиокомпании оперират на международния аеропорт, сред които Aeroméxico, Air Canada, American Airlines, British Airways, Korean Air, Philippine Airlines и много други.

Транспортен достъп

До Маккарън можете да стигнете с редовните линии на градския транспорт – 108 и 109, както и с Westcliff Airport Express. Летището работи и с немалко таксиметрови компании, чиито коли чакат пътниците от източната страна на залата за багаж. От западната пък се намират шатълите, които превозват и до града, и до по-отдалечени населени места.

Паркинг

Летище Маккарън предлага на пасажерите си два паркинга – за кратък и за по-дълъг престой. Първият се намира в непосредствена близост до Терминал 1, а вторият се разполага на 6 нива и осигурява безопасен престой на автомобила ви до 30 дни.

Услуги

Аеропортът предоставя на посетителите си достъп до обменни пунктове, банкомати, магазини и заведения, както и до ресторанти и коли под наем и на двата си терминала. Пътниците могат да се възползват от безплатен интернет и дори да посетят Музея на авиацията Хауърд Кенън, разположен на ниво 2 при изхода от терминала за вътрешни полети.

Вижте всички полети до летище
Международно летище Лас Вегас – Маккарън

Изгодни оферти за самолетни билети

Sofia

Dalaman


от € 239

Varna

Malta


от € 271

Sofia

Pittsburgh


от € 888

Sofia

London


от € 54

Sofia

Vienna


от € 134

Sofia

Frankfurt


от € 164

Sofia

Prague


от € 149

Sofia

Barcelona


от € 83

Sofia

Malta


от € 249

Sofia

Munich


от € 139

Бюлетин

Запишете се за бюлетин и бъдете първите получили ексклузивни оферти и новини от нас!

Можете да се отпишете по всяко време като натиснете линка в края на нашия мейл.

Всички полета са задължителни!

Съгласие за получаване и обработка на данни

За да бъдете информирани първи, моля дайте Вашето съгласие тук. След натискане на бутона ще получите мейл за потвърждение на посочения от Вас адрес. Съгласен съм Профи Травъл Център ЕООД да обработва посочените по-горе мои лични данни. Запознат/а съм с правото ми да оттегля по всяко време даденото от мен съгласие за обработка на личните ми данни. Запознат/а съм с политиката за защита на личните данни на Профи Травъл Център ЕООД.

(За да продължите, трябва да сте съгласни с условията)

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.