Ню Йорк

Търсене

Информация за
дестинация
Ню Йорк

Летища на територията на Ню Йорк

Международно летище Ню Йорк – Джон Кенеди

Международно летище Джон Ф. Кенеди, известно още като JFK, обслужва окръга на метрополис Ню Йорк. Разположено е в окръг Куинс на около 20км от Манхатън. Заедно с летищата Лагуардия и Нюарк, образуват най-голямата летищна система в света. Летище JFK е разделено на осем терминала, разположени в кръг около основната сграда и свързани помежду си и с паркингите с безплатни влакчета и автобуси. Терминали 3 и 6 към момента са затворени за ремонт.

Транспортен достъп

Ако пътувате с личен автомобил, лесно можете да намерите летище JFK от магистрала I-678. Можете да се възползвате и от градския транспорт – летищните автобуси New York Airport Express могат да се хванат от западен и източен Манхатън, Лонг Айлънд и други част на града, а метролинията AirTrain JFK превозва пътници не само в рамките на летището, но и до градското метро. Таксита чакат пред всеки от терминалите и превозват пътниците до Манхатън на фиксирана цена от 52 долара.

Паркинг

Всеки от терминалите на аеропорта разполага със собствен паркинг за кратък престой. Ако искате да оставите автомобила си за по-дълго, е осигурено място на около 6км от сградите на терминалите, както и безплатен влак до тях. На сайта на JFK дори можете да запазите място за превозното си средство.

Услуги

Пътниците могат да се възползват от информационните пунктове на всеки терминал, банкомати, обменни пунктове, различни магазини, барове, места за хранене, ресторанти, интернет, детски кът, медицински център и др.

Вижте всички полети до летище
Международно летище Ню Йорк – Джон Кенеди

Бюлетин

Запишете се за бюлетин и бъдете първите получили ексклузивни оферти и новини от нас!

Можете да се отпишете по всяко време като натиснете линка в края на нашия мейл.

Всички полета са задължителни!

Съгласие за получаване и обработка на данни

За да бъдете информирани първи, моля дайте Вашето съгласие тук. След натискане на бутона ще получите мейл за потвърждение на посочения от Вас адрес. Съгласен съм Профи Травъл Център ЕООД да обработва посочените по-горе мои лични данни. Запознат/а съм с правото ми да оттегля по всяко време даденото от мен съгласие за обработка на личните ми данни. Запознат/а съм с политиката за защита на личните данни на Профи Травъл Център ЕООД.

(За да продължите, трябва да сте съгласни с условията)

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.