Лион

Търсене

Информация за
дестинация
Лион

Летища на територията на Лион

Летище Lyon Saint Exupery (Aéroport de Lyon-Saint-Exupéry)

На 20км. от Лион се намира летище Лион Сент-Екзюпери, кръстено на един от най-известните френски автори. То е четвърто по натовареност във Франция, а годишно през двата му терминала минават повече от 8 милиона души. Близостта му с френските Алпи прави летище Лион изключително удобно за Вашата зимна почивка. Можете да използвате услугите на Austrian Airlines, KLM, Turkish Airlines, Lufthansa, British Airways и много други компании.

Транспортен достъп

На разположение са автобуси за пристигащите пътници. Билети са на разположение в сградата на летище Лион. Можете да пътувате и с влак, като гарата предлага връзки до много градове в Италия и Франция. Използвайки железницата, можете да стигнете до Лион за не повече от половин час. Такси можете да откриете по всяко време, а ако шофирате, можете да вземете магистрала А432.

Паркинг

На разположение са три паркинга за кратък престой – ако не стоите повече от 20 минути, няма да бъдете таксувани. Паркинги за дълъг престой има на по-голямо разстояние от летището, но достъпът до тях е организиран с безплатен транспорт.

Услуги

На разположение са информационни бюра, рент-а-кар офиси, Интернет, търговски обекти и места за хапване и пийване.

Вижте всички полети до летище
Летище Lyon Saint Exupery (Aéroport de Lyon-Saint-Exupéry)

Бюлетин

Запишете се за бюлетин и бъдете първите получили ексклузивни оферти и новини от нас!

Можете да се отпишете по всяко време като натиснете линка в края на нашия мейл.

Всички полета са задължителни!

Съгласие за получаване и обработка на данни

За да бъдете информирани първи, моля дайте Вашето съгласие тук. След натискане на бутона ще получите мейл за потвърждение на посочения от Вас адрес. Съгласен съм Профи Травъл Център ЕООД да обработва посочените по-горе мои лични данни. Запознат/а съм с правото ми да оттегля по всяко време даденото от мен съгласие за обработка на личните ми данни. Запознат/а съм с политиката за защита на личните данни на Профи Травъл Център ЕООД.

(За да продължите, трябва да сте съгласни с условията)

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.