Хургада

Търсене

Информация за
дестинация
Хургада

Летища на територията на Хургада

Hurghada International Airport, Hurghada, Egypt

Летище Хургада е едно от големите международни летища в Египет. То се намира на 5км. от Хургада, притегателен център за много туристи. Това е второто най-натоварено египетско летище след това в Кайро, като пътниците са основно европейци. Летище Хургада разполага с два терминала, като вторият е новоизграден и позволява удвояване капацитета на летището. През 2018 летището може да приеме близо 13 милиона пътници. Авиокомпаниите, които оперират на Хургада, са Condor, easyJet, Germania, Lufthansa, Turkish Airlines. Не са малко и чартърните полети, оперирани от компании като Bulgaria Air, Bulgaria Air Charter, Transavia, FlyEgypt и тн.

Транспортен достъп

Летището е добре снабдено с транспортни връзки, поради близостта си с града и нарастващата популярност на Хургада. Можете да хванете автобус или такси и да стигнете както до центъра на града, така и до други интересни локации в околността.

Паркинг

На разположение е платен паркинг за кратък и дълъг престой.

Услуги

На летището ще откриете банкови институции, ресторанти и заведения, места за достъп до интернет, медицински център и други.

Вижте всички полети до летище
Hurghada International Airport, Hurghada, Egypt

Бюлетин

Запишете се за бюлетин и бъдете първите получили ексклузивни оферти и новини от нас!

Можете да се отпишете по всяко време като натиснете линка в края на нашия мейл.

Всички полета са задължителни!

Съгласие за получаване и обработка на данни

За да бъдете информирани първи, моля дайте Вашето съгласие тук. След натискане на бутона ще получите мейл за потвърждение на посочения от Вас адрес. Съгласен съм Профи Травъл Център ЕООД да обработва посочените по-горе мои лични данни. Запознат/а съм с правото ми да оттегля по всяко време даденото от мен съгласие за обработка на личните ми данни. Запознат/а съм с политиката за защита на личните данни на Профи Травъл Център ЕООД.

(За да продължите, трябва да сте съгласни с условията)

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.