Air France

Търсене

Обща
информация за
авиокомпания Air France

Френският национален превозвач Air France предлага напълно завършено портфолио от дестинации до всички континенти, с полети до 345 града в 85 държави. Като един от основателите на SkyTeam, компанията дава възможност за участие в програми за лоялност както на своите, така и на клиенти на дъщерни компании, сред които и KLM. След основаването си през 1933, Air France непрекъснато развива своите услуги и флот – към днешна дата компанията разполага с 217 самолета Airbus и Boeing.

Пътнически
класи и онлайн чекиране

Air France дава на своите клиенти право да избират между икономична, премиум икономична, бизнес и първа класа. 

Избирайки икономична класа, Вие имате право на една единица чекиран багаж с тегло до 23кг в рамките на Европа. При пътуване извън рамките на Стария континент важат различни условия, за които трябва да се информирате своевременно. Премиум икономична класа Ви дава възможност да вземете със себе си два куфара и да отседнете в някои от специалните салони на Air France. Ако изберете бизнес класата, ще можете да се чекирате на гише, на което да избегнете опашките, както и да пътувате на разпъващи се седалки за максимално удобство. Първа класа предлага допълнителни удобства, като служител, който се грижи за багажа Ви още от пристигането Ви на летището. Освен това можете да разпънете седалките си напълно, да се забавлявате благодарение на мултимедия, като в допълнение получавате одеяло и възглавница. 

Можете да достъпите онлайн чекиране до 30 часа преди полет, като своевременно да изберете и място на борда. Получавате бордна карта, а ангажиментът Ви на летището е да оставите багажа си. 

Багаж

Ръчен багаж

Ръчният багаж е включен в цената на Вашия билет, като неговите измерения не бива да са повече от 55х35х25см. Пътуващите в икономична класа могат да вземат 1 единица, тежаща не повече от 12кг, в бизнес класа – 2, с общо тегло 18кг. Безплатно можете да вземете със себе си палто, одеяло, чадър, лаптоп. Проверявайте за специфики при някои полети, преди да приготвите своя багаж. 

Чекиран багаж

Регистрираният багаж също е включен в цената на билета, като пътуващи в икономична класа могат да вземат 1 куфар с тегло до 23кг., пътници в премиум икономична могат да превозят 2 единици със същото тегло. Всички от бизнес класа получават възможност да вземат 2 багажа с тегло до 32 кг., а първа класа може да качи на борда 3 единици до 32кг. 

Багаж

Допълнителни услуги и храна

На борда на Air France има налична мултимедия с богат каталог от музика, игри, филми и др. На някои самолети е налична Интернет комуникация, а клиенти от всички класи без икономична могат да се възползват от специални луксозни салони “Le Salon” на повече от 300 летища по света. 

Менюто на борда на Air France е разнообразно, като при дълги полети винаги е осигурено тристепенно меню и различни безалкохолни и леки алкохолни напитки. 

Бюлетин

Запишете се за бюлетин и бъдете първите получили ексклузивни оферти и новини от нас!

Можете да се отпишете по всяко време като натиснете линка в края на нашия мейл.

Всички полета са задължителни!

Съгласие за получаване и обработка на данни

За да бъдете информирани първи, моля дайте Вашето съгласие тук. След натискане на бутона ще получите мейл за потвърждение на посочения от Вас адрес. Съгласен съм Профи Травъл Център ЕООД да обработва посочените по-горе мои лични данни. Запознат/а съм с правото ми да оттегля по всяко време даденото от мен съгласие за обработка на личните ми данни. Запознат/а съм с политиката за защита на личните данни на Профи Травъл Център ЕООД.

(За да продължите, трябва да сте съгласни с условията)

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.