Крайсчърч

Търсене

Информация за
дестинация
Крайсчърч

Летища на територията на Крайсчърч

Международно летище Крайстчърч, Нова Зеланди

Първото международно летище на Нова Зеландия – Крайстчърч, е отворено през 1940г. и вече обслужва близо 7 милиона пътници годишно. Към днешна дата е на разположение един терминал, който обслужва както вътрешните, така и далечните полети от и до Крайстчърч. На разстояние малко повече от 10км. от центъра на града, на летището свои полети изпълняват 12 авиокомпании. Сред тях са Air Chathams, Cathay Pacific, Virgin Australia, FLY Emirates, Jetstar Airways, Singapore Airlines и други.

Транспортен достъп

Летище Крайстчърч е добре свързано с града, посредством няколко различни вида транспорт. Ако предпочитате автобусния, то можете да хванете линия 29 или 125, които ще Ви отведат до центъра на града. Билети на цена около 8,50 долара можете да закупите от шофьора, при качване в превозното средство. Можете да наемете и такси, като препоръчани компании са Blue Star, Corporate Cabs, First Direct Taxis, Gold Band Taxis & Green Cabs. Пътуването до центъра трае около 15 минути, като цената варира между 45 и 65 долара. Разбира се, на летището се намират рент-а-кар офиси, от чиито услуги също можете да се възползвате.

Паркинг

На територията на летището имате избор от 5 локации, на които да паркирате, в зависимост от нуждите си. На разположение е място, на което да оставите или вземете пътници, като за това няма да бъдете таксувани. Паркингът за престой до 15 минути ще Ви струва 2 новозеландски долара, а един от допълнителните паркинги покрай летището предлага до 30 минути безплатен престой. На разположение са паркинги за среден и дълъг престой.

Услуги

На летище Крайстчърч можете да откриете множество търговски обекти, ресторанти, места за отдих. Предвид по-екзотичната природа на местната валута, на разположение са много финансови институции – чейндж бюра и банки, където можете да обмените пари. На разположение е бърз безжичен интернет, както и пунктове за закупуване и зареждане на SIM-карти.

Вижте всички полети до летище
Международно летище Крайстчърч, Нова Зеланди

Бюлетин

Запишете се за бюлетин и бъдете първите получили ексклузивни оферти и новини от нас!

Можете да се отпишете по всяко време като натиснете линка в края на нашия мейл.

Всички полета са задължителни!

Съгласие за получаване и обработка на данни

За да бъдете информирани първи, моля дайте Вашето съгласие тук. След натискане на бутона ще получите мейл за потвърждение на посочения от Вас адрес. Съгласен съм Профи Травъл Център ЕООД да обработва посочените по-горе мои лични данни. Запознат/а съм с правото ми да оттегля по всяко време даденото от мен съгласие за обработка на личните ми данни. Запознат/а съм с политиката за защита на личните данни на Профи Травъл Център ЕООД.

(За да продължите, трябва да сте съгласни с условията)

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.