Маями

Търсене

Информация за
дестинация
Маями

Летища на територията на Маями

Международно летище Маями

Главното летище, което обслужва района на Южна Флорида, е международното летище на Маями, разположено на около 14км северозападно от центъра на града. Наричана още Уилкокс Фийлд, аерогарата е основна база на няколко авиокомпании, главната от които American Airlines. Летището е разделено на северен и южен терминал, като на северния са разположени подтерминали А, С, и D, а на южния – G, H, и J. По средата е оформен комплекс, който обслужва пасажерите, ползващи услугите на авиопревозвачи извън алиансите Star Alliance, SkyTeam и Oneworld. Там се намират подтерминали E и F. Летището на Маями обслужва много авиокомпании – аржентински, немски, канадски и др, като Aerolineas Argentinas, Alaska Airlines, American Airlines, Air Europe, Air Berlin и т.н.

Транспортен достъп

Достъпът до летището на Маями е максимално улеснен – много от редовните линии на градския транспорт спират в непосредствена близост – 7, 37, 42, както и автобусите SuperShuttle и MetroBus. С влак достъпът до аерогарата не е директен, но можете да стигнете до Tri-Rail-Station Miami Airport, от където да хванете автобус до летището. От магистрала 95 лесно ще се ориентирате за посоката и с личния си автомобил, благодарение на ясните обозначения. Такситата, разбира се, винаги чакат пред залата на пристигащите.

Паркинг

Паркинги Dolphin Garage на северния терминал и Flamingo Garage на южния осигуряват сигурно място за автомобила ви при дълготраен престой и директен достъп до съответния терминал. За кратък престой е наличен паркинг в близост до подтерминал Е.

Услуги

Пътниците на летището имат достъп до банки, АТМ, обменни пунктове, аптеки, медицински пункт за бърза помощ, магазини, места за хранене и дори фризьорски салони. Налични са и бизнес ложи на авиопревозвачите, където се предлага достъп до интернет и др.

Вижте всички полети до летище
Международно летище Маями

Бюлетин

Запишете се за бюлетин и бъдете първите получили ексклузивни оферти и новини от нас!

Можете да се отпишете по всяко време като натиснете линка в края на нашия мейл.

Всички полета са задължителни!

Съгласие за получаване и обработка на данни

За да бъдете информирани първи, моля дайте Вашето съгласие тук. След натискане на бутона ще получите мейл за потвърждение на посочения от Вас адрес. Съгласен съм Профи Травъл Център ЕООД да обработва посочените по-горе мои лични данни. Запознат/а съм с правото ми да оттегля по всяко време даденото от мен съгласие за обработка на личните ми данни. Запознат/а съм с политиката за защита на личните данни на Профи Травъл Център ЕООД.

(За да продължите, трябва да сте съгласни с условията)

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.