Валенсия

Търсене

Информация за
дестинация
Валенсия

Летища на територията на Валенсия

Летище Валенсия (Aeropuerto de Valencia Manises)

На по-малко от 10 км от центъра на Валенсия се намира летище Манисес, което обслужва повече от 5 млн.пътници на година. След официалното му откриване през 1933, летище Валенсия се разраства многократно и вече разполага с терминал, който осигурява част от необходимата електроенергия чрез слънчеви панели. Модерното летище дава възможност на Lufthansa, Ryan Air, Air Nostrum, Wizzair, Easyjet, Turkish Airlines, Alitalia и други да оперират ежедневно.

Транспортен достъп

Недалеч от сектор „Заминаващи“ можете да откриете спирка, от която да се качите на автобус до централните улици на Валенсия. Изключително удобен е и метро транспортът в района, тъй като линии 3 и 5 разполагат със спирки на Манисес – от там можете да стигнете до центъра или пристанището. Ако желаете да използвате такси, пригответе си поне 20 евро за пътуване до центъра, а с кола можете да се придвижите по магистрала А3.

Паркинг

Можете да оставите автомобила си не повече от четири дни на паркинг Р1, а при нужда от по-дълъг престой можете да откриете допълнителен паркинг за тази цел.

Услуги

Можете да наемете автомобил, да пазарувате, да хапнете или да използвате банкомат. Безплатен е и интернет достъпът на територията на Манисес.

Вижте всички полети до летище
Летище Валенсия (Aeropuerto de Valencia Manises)

Изгодни оферти за самолетни билети

София

Прага


от € 148

София

Ларнака


от € 139

София

Барселона


от € 102

София

Истанбул


от € 140

София

Лондон


от € 58

София

Цюрих


от € 159

София

Берлин


от € 168

София

Прага


от € 161

София

Рим


от € 21

София

Щутгарт


от € 163

Бюлетин

Запишете се за бюлетин и бъдете първите получили ексклузивни оферти и новини от нас!

Можете да се отпишете по всяко време като натиснете линка в края на нашия мейл.

Всички полета са задължителни!

Съгласие за получаване и обработка на данни

За да бъдете информирани първи, моля дайте Вашето съгласие тук. След натискане на бутона ще получите мейл за потвърждение на посочения от Вас адрес. Съгласен съм Профи Травъл Център ЕООД да обработва посочените по-горе мои лични данни. Запознат/а съм с правото ми да оттегля по всяко време даденото от мен съгласие за обработка на личните ми данни. Запознат/а съм с политиката за защита на личните данни на Профи Травъл Център ЕООД.

(За да продължите, трябва да сте съгласни с условията)

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.