Валенсия

Всички полета са задължителни. Попълнете ги, за да търсите.

Информация за
дестинация
Валенсия

Летища на територията на Валенсия

Летище Валенсия (Aeropuerto de Valencia Manises)

На по-малко от 10 км от центъра на Валенсия се намира летище Манисес, което обслужва повече от 5 млн.пътници на година. След официалното му откриване през 1933, летище Валенсия се разраства многократно и вече разполага с терминал, който осигурява част от необходимата електроенергия чрез слънчеви панели. Модерното летище дава възможност на Lufthansa, Ryan Air, Air Nostrum, Wizzair, Easyjet, Turkish Airlines, Alitalia и други да оперират ежедневно.

Транспортен достъп

Недалеч от сектор „Заминаващи“ можете да откриете спирка, от която да се качите на автобус до централните улици на Валенсия. Изключително удобен е и метро транспортът в района, тъй като линии 3 и 5 разполагат със спирки на Манисес – от там можете да стигнете до центъра или пристанището. Ако желаете да използвате такси, пригответе си поне 20 евро за пътуване до центъра, а с кола можете да се придвижите по магистрала А3.

Паркинг

Можете да оставите автомобила си не повече от четири дни на паркинг Р1, а при нужда от по-дълъг престой можете да откриете допълнителен паркинг за тази цел.

Услуги

Можете да наемете автомобил, да пазарувате, да хапнете или да използвате банкомат. Безплатен е и интернет достъпът на територията на Манисес.

Вижте всички полети до летище
Летище Валенсия (Aeropuerto de Valencia Manises)

Изгодни оферти за самолетни билети

Sofia

Dalaman


от € 239

Varna

Malta


от € 271

Sofia

Pittsburgh


от € 888

Sofia

London


от € 54

Sofia

Vienna


от € 134

Sofia

Frankfurt


от € 164

Sofia

Prague


от € 149

Sofia

Barcelona


от € 83

Sofia

Malta


от € 249

Sofia

Munich


от € 139

Бюлетин

Запишете се за бюлетин и бъдете първите получили ексклузивни оферти и новини от нас!

Можете да се отпишете по всяко време като натиснете линка в края на нашия мейл.

Всички полета са задължителни!

Съгласие за получаване и обработка на данни

За да бъдете информирани първи, моля дайте Вашето съгласие тук. След натискане на бутона ще получите мейл за потвърждение на посочения от Вас адрес. Съгласен съм Профи Травъл Център ЕООД да обработва посочените по-горе мои лични данни. Запознат/а съм с правото ми да оттегля по всяко време даденото от мен съгласие за обработка на личните ми данни. Запознат/а съм с политиката за защита на личните данни на Профи Травъл Център ЕООД.

(За да продължите, трябва да сте съгласни с условията)

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.