Лима

Търсене

Информация за
дестинация
Лима

Летища на територията на Лима

Aeroporto Internacional Jorge Chávez, Lima, Peru

Летище Хорхе Чавес се намира на 11 километра от централните части на Лима – столицата на Перу. Летището е едно от най-натоварените в Южна Америка, но за сметка на това няколко пъти е печелило отличия от SkyTrax за добро обслужване. През 2017 през летище Лима са минали 22 милиона пътници – увеличаващият се трафик вече веднъж е наложил разширение на наличния единствен пътнически терминал. Все пак, през 2018 е взето решение за изграждане на изцяло нов втори терминал, нова контролна кула и тн. На летище Лима оперират някои от големите световни авиокомпании – Iberia, KLM, LATAM, Sky Airlines, Peruvian Airlines и други.

Транспортен достъп

Летище Лима е свързано с града посредством много автобусни линии и маршрутни таксита. Стандартни таксиметрови услуги ще откриете по всяко време на денонощието от изхода на летището.

Паркинг

На разположение е паркинг за кратък или по-дълъг престой, като ще бъдете таксувани в зависимост от времетраенето.

Услуги

Това, което отличава летище Лима в сектор „Услуги“ безспорно е наличието на четиризвезден хотел и напълно функционален търговски център. Разбира се, ще откриете задължителния безмитен магазин, кафенета, ресторанти, информационни бюра, офиси на компании за автомобили под наем и други.

Вижте всички полети до летище
Aeroporto Internacional Jorge Chávez, Lima, Peru

Бюлетин

Запишете се за бюлетин и бъдете първите получили ексклузивни оферти и новини от нас!

Можете да се отпишете по всяко време като натиснете линка в края на нашия мейл.

Всички полета са задължителни!

Съгласие за получаване и обработка на данни

За да бъдете информирани първи, моля дайте Вашето съгласие тук. След натискане на бутона ще получите мейл за потвърждение на посочения от Вас адрес. Съгласен съм Профи Травъл Център ЕООД да обработва посочените по-горе мои лични данни. Запознат/а съм с правото ми да оттегля по всяко време даденото от мен съгласие за обработка на личните ми данни. Запознат/а съм с политиката за защита на личните данни на Профи Травъл Център ЕООД.

(За да продължите, трябва да сте съгласни с условията)

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.