Букурещ

Всички полета са задължителни. Попълнете ги, за да търсите.

Информация за
дестинация
Букурещ

Летища на територията на Букурещ

Летище Букурещ Отопени Хенри Коанда (Aeroportul Internaţional Henri Coandă)

Едно от най-натоварените летища на Балканския полуостров е Хенри Коанда в Букурещ. То е разположено на 17 километра от румънската столица и е много известно с бившето си име – Отопени. Интересно е да бъде отбелязано, че сградите за пристигащи и заминаващи на Отопени са различни – през тях за последната година са минали близо 13 милиона пътници. На летище Хенри Коанда работят авиокомпании като Wizz Air, British Airways, Air Bucharest, TAROM, Lufthansa, Alitalia, Turkish Airways и много други. Летището е предпочитано за трансфер към далечни дестинации.

Транспортен достъп

Можете да вземете автобус 783 както от сектор пристигащи, така и при отпътуващи – той е с маршрут до центъра на Букурещ, като междувременно минава покрай спирки на метрото. Ако решите да използвате влак, трябва да се качите на специален автобус, който да Ви отведе до гарата на Отопени. Билетът за този автобус е комбиниран и валиден и за влака до гара Bucharest – North. Ако желаете да използвате такси, Ви съветваме да използвате системата за поръчка на сектор пристигащи, тъй като цените често са многократно завишавани.

Паркинг

Можете да откриете няколко паркинга, на които за 30-минутен престой трябва да заплатите 3 румънски леи.

Услуги

На разположение са търговски обекти, заведения, платен безжичен интернет, чейндж бюра и банкомати.

Изгодни оферти за самолетни билети

Sofia

Dalaman


от € 239

Varna

Malta


от € 271

Sofia

Pittsburgh


от € 888

Sofia

London


от € 54

Sofia

Vienna


от € 134

Sofia

Frankfurt


от € 164

Sofia

Prague


от € 149

Sofia

Barcelona


от € 83

Sofia

Malta


от € 249

Sofia

Munich


от € 139

Бюлетин

Запишете се за бюлетин и бъдете първите получили ексклузивни оферти и новини от нас!

Можете да се отпишете по всяко време като натиснете линка в края на нашия мейл.

Всички полета са задължителни!

Съгласие за получаване и обработка на данни

За да бъдете информирани първи, моля дайте Вашето съгласие тук. След натискане на бутона ще получите мейл за потвърждение на посочения от Вас адрес. Съгласен съм Профи Травъл Център ЕООД да обработва посочените по-горе мои лични данни. Запознат/а съм с правото ми да оттегля по всяко време даденото от мен съгласие за обработка на личните ми данни. Запознат/а съм с политиката за защита на личните данни на Профи Травъл Център ЕООД.

(За да продължите, трябва да сте съгласни с условията)

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.