Бостън

Търсене

Информация за
дестинация
Бостън

Летища на територията на Бостън

Международно летище Логан – Бостън

На малко повече от 5км източно от бизнес центъра на Бостън, Масачузетс, е разположен най-големият транспортен център на Ню Ингалнд – летище Логан. То заема площ от близо 7км² и представлява самостоятелно градче със собствени пожарна, електроцентрала, хотели, зелени площи и параклис. Обслужва над 40 авиопревозвача с над 100 дестинации, сред които и международни. Разделен е на четири пътнически терминала А, В, С и Е, като всеки от тях има отделна система за продажба на билети, транспорт и багажни ленти.

Транспортен достъп

Летище Логан осигурява собствен транспорт с автобус Logan Express от и до близките градове за малко повече от половин час. Предвид разположението на аеропорта на самото пристанище на града, се предлага и транспорт по вода с шатъл или с такси. Метрото е друг доста евтин и бърз вариант за достъп до терминалите, като от последната спирка ще ви вземе автобус, който да ви закара до самата сграда. Редовните автобусни линии 448, 459 и СТЗ също могат да ви отведат до летището. Магистрали I-95 и I-93, както и Route 3, осигуряват директен достъп до Логан с кола и от северните, и от южните части на щата. Табели маркират пътя до аерогарата, а на сайта на летището могат да бъдат открити подробни указания за всички начини на пътуване до терминала ви, включително цени и телефони на превозвачите.

Паркинг

Имате избор между четири различни паркинга, на които да оставите автомобила си – на терминал Е, гараж в Терминал В, икономичен паркинг, както и централен, осигуряващ лесен достъп до всички терминали с пешеходни ескалатори. Ако спрете на по-отдалечено място, можете да се възползвате от автобус, минаващ на всеки 15 мин, който да ви откара до сградата на терминала.

Услуги

Летище Логан предлага безплатен интернет, множество магазини и места за хранене, банки и обменни пунктове и т.н.

Вижте всички полети до летище
Международно летище Логан – Бостън

Бюлетин

Запишете се за бюлетин и бъдете първите получили ексклузивни оферти и новини от нас!

Можете да се отпишете по всяко време като натиснете линка в края на нашия мейл.

Всички полета са задължителни!

Съгласие за получаване и обработка на данни

За да бъдете информирани първи, моля дайте Вашето съгласие тук. След натискане на бутона ще получите мейл за потвърждение на посочения от Вас адрес. Съгласен съм Профи Травъл Център ЕООД да обработва посочените по-горе мои лични данни. Запознат/а съм с правото ми да оттегля по всяко време даденото от мен съгласие за обработка на личните ми данни. Запознат/а съм с политиката за защита на личните данни на Профи Травъл Център ЕООД.

(За да продължите, трябва да сте съгласни с условията)

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.