Манчестър

Търсене

Информация за
дестинация
Манчестър

Летища на територията на Манчестър

Летище Манчестър (Manchester Airport)

С отварянето си през 1938г., летище Манчестър става притегателен център за пътуващите от и за Великобритания. Летището в Манчестър е едно от най-натоварените в страната и обслужва пътници на своите три терминала. То се намира на 14км. от централната част на града и на него оперират Lufthansa, Jet2, EasyJet, Swiss, Thomas Cook Airlines, Adria Airways, Air France и много други.

Транспортен достъп

На летище Манчестър има възлова спирка – The Station, която е свързана с двата терминала посредством ходеща пътека. От там можете да се качите на автобус, който се движи на всеки 10 минути през деня и на половин час през нощта, и с който можете да стигнете до центъра на Манчестър. Можете да вземете и влак до сп. Пикадили или до друг град от северната част на Великобритания. Пред терминалите можете да потърсите транспорт в лицето на такситата на Hackney Cabs или Arrow Taxi – с кола ще Ви отнеме не повече от 20 минути до Манчестър по магистрала М56.

Паркинг

Налични са паркинги за дълъг или кратък престой, евтин JetParks или VIP паркоместа в близост до терминалите.

Услуги

На разположение са детски кътове, спа център, безплатен Wi-Fi, търговски обекти, финансови институции, рент-а-кар офиси и заведения.

Вижте всички полети до летище
Летище Манчестър (Manchester Airport)

Бюлетин

Запишете се за бюлетин и бъдете първите получили ексклузивни оферти и новини от нас!

Можете да се отпишете по всяко време като натиснете линка в края на нашия мейл.

Всички полета са задължителни!

Съгласие за получаване и обработка на данни

За да бъдете информирани първи, моля дайте Вашето съгласие тук. След натискане на бутона ще получите мейл за потвърждение на посочения от Вас адрес. Съгласен съм Профи Травъл Център ЕООД да обработва посочените по-горе мои лични данни. Запознат/а съм с правото ми да оттегля по всяко време даденото от мен съгласие за обработка на личните ми данни. Запознат/а съм с политиката за защита на личните данни на Профи Травъл Център ЕООД.

(За да продължите, трябва да сте съгласни с условията)

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.