Дъблин

Търсене

Информация за
дестинация
Дъблин

Летища на територията на Дъблин

Летище Дъблин (Dublin Airport)

Ирландското летище Дъблин обслужва близо 20млн. пътници годишно и е едно от най-натоварените в страната със своите многобройни излитащи и пристигащи полети. Летище Дъблин отваря врати през далечната 1940г. и в наши дни разполага с два терминала – за къси разстояния, както и за полетите на Ryanair е отделен терминал 1, а втори терминал използват Emirates, United Airlines, Delta Air Lines, American Airlines и др. От и за Дъблин летят още Air France, Lufthansa, Iberia, Flybe, Blue Air, Bulgaria Air, Air Contractors.

Транспортен достъп

Пристигащите на дъблинското летище могат да използва автобус Airlink 747, който пътува до авто- и ж.п. гарите в Дъблин. Предлагат се и туристически автобуси, а при нужда, можете да използвате такси. Този вариант ще Ви струва не по-малко от 25 евро. В случай, че сте с нает или личен автомобил, можете да минете по магистрала М50, която ще ви отведе до центъра на ирландската столица.

Паркинг

На разположение са почти 20 000 паркоместа, с възможност за кратък или дълъг престой.

Услуги

Можете да посетите медицински център в случай на необходимост, както и да използвате интернет срещу заплащане. Интересен е наборът от търговски обекти, включващи магазини на известни марки, както и места, на които можете да закупите сувенири.

Вижте всички полети до летище
Летище Дъблин (Dublin Airport)

Бюлетин

Запишете се за бюлетин и бъдете първите получили ексклузивни оферти и новини от нас!

Можете да се отпишете по всяко време като натиснете линка в края на нашия мейл.

Всички полета са задължителни!

Съгласие за получаване и обработка на данни

За да бъдете информирани първи, моля дайте Вашето съгласие тук. След натискане на бутона ще получите мейл за потвърждение на посочения от Вас адрес. Съгласен съм Профи Травъл Център ЕООД да обработва посочените по-горе мои лични данни. Запознат/а съм с правото ми да оттегля по всяко време даденото от мен съгласие за обработка на личните ми данни. Запознат/а съм с политиката за защита на личните данни на Профи Травъл Център ЕООД.

(За да продължите, трябва да сте съгласни с условията)

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.