Сан Хосе

Търсене

Информация за
дестинация
Сан Хосе

Летища на територията на Сан Хосе

Международно летище Сан Хосе – Хуан Сантамария

Международното летище Хуан Сантамария е основното летище на Сан Хосе, столицата на Коста Рика. Разположено е на около 20км западно от града и е основна база на местния авиопревозвач Sansa Airlines, като играе важна роля и за още няколко авиокомпании. Предлага международни дестинации до Северна, Централна и Южна Америка, Европа и Карибите. Разделено е на основен терминал М (Main Terminal) и терминал D за вътрешни полети (Domestic Terminal). Аеропортът обслужва много авиокомпании, сред които Air France, Air Panama, American Airlines, British Airways, Alaska Airlines, Lufthansa, United Airlines и други.

Транспортен достъп

Летището е леснодостъпно при пътуване с автомобил. До него може да се стигне и чрез много от линиите на градския транспорт, като спирката на летището е в непосредствена близост до сградата. Автобусите нямат точно разписание, но предлагат денонощен превоз и минават през около 10 мин. Коли на лицензирани таксиметрови компании също чакат пред изхода на терминала.

Паркинг

Осигурени са паркоместа за пътниците, разпределени на две нива – едно за пристигащите и едно за заминаващите. Тарифата е според времето на престой на автомобила, като таксата трябва да бъде заплатена преди да паркирате.

Услуги

Летището предлага на пътниците разнообразни заведения за хранене, барове, АТМ устройтва, информационни бюра, пунктове за обмяна на валута, ВИП ложи и други.

Бюлетин

Запишете се за бюлетин и бъдете първите получили ексклузивни оферти и новини от нас!

Можете да се отпишете по всяко време като натиснете линка в края на нашия мейл.

Всички полета са задължителни!

Съгласие за получаване и обработка на данни

За да бъдете информирани първи, моля дайте Вашето съгласие тук. След натискане на бутона ще получите мейл за потвърждение на посочения от Вас адрес. Съгласен съм Профи Травъл Център ЕООД да обработва посочените по-горе мои лични данни. Запознат/а съм с правото ми да оттегля по всяко време даденото от мен съгласие за обработка на личните ми данни. Запознат/а съм с политиката за защита на личните данни на Профи Травъл Център ЕООД.

(За да продължите, трябва да сте съгласни с условията)

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.