Бриджтаун

Търсене

Информация за
дестинация
Бриджтаун

Летища на територията на Бриджтаун

Международно летище Бриджтаун – Грантли Адамс

Летище Грантли Адамс е разположено на около 13км от центъра на Бриджтаун и е единственият аеропорт на остров Барбадос. Предлага директни полети до Щатите, Канада, Централна и Южна Америка и Европа. Разполага с два терминала – по един за заминаващи и пристигащи, на които оперират множество авиокомпании като Air Canada, American Airlines, British Airways, US Airway и други.

Транспортен достъп

Магистрала АВС Highway е директно свързана с летище Адамс.

Паркинг

Летището осигурява паркоместа за пасажерите си, а таксата зависи от времето на престой на автомобила ви.

Услуги

Аерогара Грантли Адамс предлага на пътниците си всички необходими удобства за времето им на престой на летището – банкомати и пунктове за обмяна на валута, магазини за разнообразни стоки, вкл. и безмитни, множество заведения за хранене, барове и кафенета, автомобили под наем, зона за почивка, ВИП ложи и др. В близост е разположен и музей на British Airways, който може прекрасно да запълни времето ви до следващия полет.

Бюлетин

Запишете се за бюлетин и бъдете първите получили ексклузивни оферти и новини от нас!

Можете да се отпишете по всяко време като натиснете линка в края на нашия мейл.

Всички полета са задължителни!

Съгласие за получаване и обработка на данни

За да бъдете информирани първи, моля дайте Вашето съгласие тук. След натискане на бутона ще получите мейл за потвърждение на посочения от Вас адрес. Съгласен съм Профи Травъл Център ЕООД да обработва посочените по-горе мои лични данни. Запознат/а съм с правото ми да оттегля по всяко време даденото от мен съгласие за обработка на личните ми данни. Запознат/а съм с политиката за защита на личните данни на Профи Травъл Център ЕООД.

(За да продължите, трябва да сте съгласни с условията)

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.