Варшава

Търсене

Информация за
дестинация
Варшава

Летища на територията на Варшава

Летище Варшава (Warsaw Modlin)

Летище Модлин е открито през 2012 и обслужва нискотарифни и чартърни полети. На разстояние около 35 км от Варшава, Модлин работи с WizzAir и RyanAir.

Транспортен достъп

Можете да използвате автобус, както и влакове до центъра на Варшава. Каквото и да изберете като вариант за придвижване, ще Ви отнеме около 40 минути да стигнете дотам. Можете да хванете и такси, като за превоз до Варшава ще заплатите около 100 полски злоти. Ако сте с кола, използвайте магистрала S7.

Паркинг

До летище Модлин ще откриете удобен паркинг за поне 600 автомобила.

Услуги

Освен всички стандартни услуги и обекти като магазини, заведения и чейндж бюра, на летището е налична и арт галерия.

Вижте всички полети до летище
Летище Варшава (Warsaw Modlin)

Летище Warsaw Frederic Chopin (Lotnisko Chopina w Warszawie)

Варшавското летище Шопен се намира на около 10 км от полската столица. За година то обслужва близо 10 милиона пътници. Със своята близо 100 годишна история летището във Вършава за пръв път е преименувано в началото на ХХIв. на името на известния полски композитор. Авиокомпаниите, които извършват полетите от и до летище Варшава-Шопен са Bulgarian Air Charter, Lufthansa, Wizzair, British Airways, Royal Wings и много други.

Транспортен достъп

Можете да използвате автобусите, спиращи пред двете сгради на летище Варшава. Линии 188 и 175 ще Ви отведат до сърцето на Варшава, до централната ж.п. гара или до Стария град. Освен това, използвайки тези линии, можете да направите връзка с метрото. На разположение е и нощна автобусна линия 32. Ако искате да използвате влак, то можете да опитате новата връзка от летището – до центъра пътуването ще трае по-малко от 25 минути. При нужда от такси, използвайте само лицензирани превозвачи – цената трудно превишава 50 злоти.

Паркинг

На разположение са четири паркинга на летище Варшава-Шопен, като два от тях са за кратък престой, а другите два са комбинирани.

Услуги

Можете да използвате рент-а-кар офиси, заведения, обекти за шопинг и банкомати. На разположение са още медицнски център и специална наблюдателна тераса.

Вижте всички полети до летище
Летище Warsaw Frederic Chopin (Lotnisko Chopina w Warszawie)

Бюлетин

Запишете се за бюлетин и бъдете първите получили ексклузивни оферти и новини от нас!

Можете да се отпишете по всяко време като натиснете линка в края на нашия мейл.

Всички полета са задължителни!

Съгласие за получаване и обработка на данни

За да бъдете информирани първи, моля дайте Вашето съгласие тук. След натискане на бутона ще получите мейл за потвърждение на посочения от Вас адрес. Съгласен съм Профи Травъл Център ЕООД да обработва посочените по-горе мои лични данни. Запознат/а съм с правото ми да оттегля по всяко време даденото от мен съгласие за обработка на личните ми данни. Запознат/а съм с политиката за защита на личните данни на Профи Травъл Център ЕООД.

(За да продължите, трябва да сте съгласни с условията)

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.