Мапуто

Всички полета са задължителни. Попълнете ги, за да търсите.

Информация за
дестинация
Мапуто

Летища на територията на Мапуто

Maputo International Airport, Mouzambique

Международно летище Мапуто, още познато като Лоренцо Маркез или Мавалан, се намира на 3 километра от центъра на Мапуто – столица и най-голям град на африканската държава Мозамбик. През него годишно минават над милион души – това е близо 10 пъти повече трафик от този, за който летището е първоначално проектирано, което налага скорошни разширения на съществуващия терминал и изграждането на допълнителен, който да поеме вътрешните полети. На Мапуто оперират някои големи авиокомпании, като Airlink, Kenya Airways, Qatar Airways, Turkish Airlines и други.

Транспортен достъп

Летището е на изключително комуникативно място, на кратко разстояние от центъра на града. Поради тази особеност, то е добре снабдено с автобуси, а на Ваше разположение са и таксиметрови услуги.

Паркинг

Мапуто разполага с неголям платен паркинг.

Услуги

На летището ще откриете основни услуги, като ресторанти, заведения, безмитен магазин, информационни бюра и медицински пункт

Вижте всички полети до летище
Maputo International Airport, Mouzambique

Изгодни оферти за самолетни билети

Sofia

Dalaman


от € 239

Varna

Malta


от € 271

Sofia

Pittsburgh


от € 888

Sofia

London


от € 54

Sofia

Vienna


от € 134

Sofia

Frankfurt


от € 164

Sofia

Prague


от € 149

Sofia

Barcelona


от € 83

Sofia

Malta


от € 249

Sofia

Munich


от € 139

Бюлетин

Запишете се за бюлетин и бъдете първите получили ексклузивни оферти и новини от нас!

Можете да се отпишете по всяко време като натиснете линка в края на нашия мейл.

Всички полета са задължителни!

Съгласие за получаване и обработка на данни

За да бъдете информирани първи, моля дайте Вашето съгласие тук. След натискане на бутона ще получите мейл за потвърждение на посочения от Вас адрес. Съгласен съм Профи Травъл Център ЕООД да обработва посочените по-горе мои лични данни. Запознат/а съм с правото ми да оттегля по всяко време даденото от мен съгласие за обработка на личните ми данни. Запознат/а съм с политиката за защита на личните данни на Профи Травъл Център ЕООД.

(За да продължите, трябва да сте съгласни с условията)

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.