Сао Пауло

Търсене

Информация за
дестинация
Сао Пауло

Летища на територията на Сао Пауло

Sao Paulo Guarulhos, Brasil

Летище Кумбика, както още наричат Гуарульос, се намира на около 25км. от центъра на най-големия град на юг от Екватора – Сао Пауло. Летището обслужва над 37 милиона пътници годишно и е второто най-натоварено летище в Латинска Америка след това в Мексико. На летище Гуарульос ще откриете три терминала – първият е най-малкият и обслужва само две авиокомпании – Azul и Passaredo. Втори терминал е най-големият от трите и обслужва повечето вътрешни полети, както и такива само в рамките на Латинска Америка. Третият терминал е най-нов и с висока степен на модернизация – той обслужва само международни полети и може да приеме до 5 самолета Airbus A380 наведнъж. На летище Гуарульос оперират компании като Copa Airlines, Ethiopian Airlines, Alitalia, Air France, Air Europa, Air China, KLM, Iberia, Emirates, Qatar Airways и много други.

Транспортен достъп

Добра идея е да използвате автобусен транспорт – обществен превоз ще Ви отведе до почти всяка точка в Сао Пауло, а специално маршрутно такси може да Ви заведе до централните части на града. Разбира се, можете да използвате таксиметрови услуги, но имайте предвид, че е необходимо да предплатите в зависимост от избраната локация.

Паркинг

На разположение са паркинги за кратък и дълъг престой, а за услугата можете да заплатите на специални гишета и киоски в сектор „пристигащи“.

Услуги

Летището предлага обменни бюра, ресторанти, кафенета, търговски обекти, медицински център, аптека, ВИП ложи, пощенски офис.

Вижте всички полети до летище
Sao Paulo Guarulhos, Brasil

Бюлетин

Запишете се за бюлетин и бъдете първите получили ексклузивни оферти и новини от нас!

Можете да се отпишете по всяко време като натиснете линка в края на нашия мейл.

Всички полета са задължителни!

Съгласие за получаване и обработка на данни

За да бъдете информирани първи, моля дайте Вашето съгласие тук. След натискане на бутона ще получите мейл за потвърждение на посочения от Вас адрес. Съгласен съм Профи Травъл Център ЕООД да обработва посочените по-горе мои лични данни. Запознат/а съм с правото ми да оттегля по всяко време даденото от мен съгласие за обработка на личните ми данни. Запознат/а съм с политиката за защита на личните данни на Профи Травъл Център ЕООД.

(За да продължите, трябва да сте съгласни с условията)

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.