Сан Франциско

Търсене

Информация за
дестинация
Сан Франциско

Летища на територията на Сан Франциско

Международно летище Сан Франциско

Аерогарата, обслужваща Калифорния, се намира на малко повече от 20 км на юг от Сан Франциско. Повече от 30 млн. пътници годишно се възползват от междунаодното летище, доверявайки се на различни авиопревозвачи – канадски, френски, корейски, американски и други. Сред най-известните компании, които оперират на летище Сан Франциско и предлагат на клиентите си редовни полети с множество различни дестинации по света, са Lufthansa, British Airways, Air France, US Airways, Korean Air, United Express, Virgin Atlanti.

Транспортен достъп

Магистрали 101 и 380 осигуряват директен достъп до аеропорта, ако сте решили да използвате автомобила си. Ако този вариант не ви устройва, можете да стигнете до летището и с влак. В работните дни на всеки час се движи влак Caltrain, с който да стигнете до гара Millbrae Station, за да се качите на влак BART, който да ви откара директно до сградите на терминалите. Денонощно можете да се възползвате и от автобусите SamTrans, които спират на международния терминал, както и на терминали 2 и 3. Разбира се, такситата също са винаги на ваше разположение.

Паркинг

Летището осигурява паркоместа за пътниците, които са дошли с автомобилите си. Паркингите са широки и удобни, разположени в близост до терминалите.

Услуги

На аерогарата пътниците имат достъп до информационни пунктове, удобна чакалня, места за хранене, магазини за разнообразни стоки, коли под наем, кафе и др.

Вижте всички полети до летище
Международно летище Сан Франциско

Бюлетин

Запишете се за бюлетин и бъдете първите получили ексклузивни оферти и новини от нас!

Можете да се отпишете по всяко време като натиснете линка в края на нашия мейл.

Всички полета са задължителни!

Съгласие за получаване и обработка на данни

За да бъдете информирани първи, моля дайте Вашето съгласие тук. След натискане на бутона ще получите мейл за потвърждение на посочения от Вас адрес. Съгласен съм Профи Травъл Център ЕООД да обработва посочените по-горе мои лични данни. Запознат/а съм с правото ми да оттегля по всяко време даденото от мен съгласие за обработка на личните ми данни. Запознат/а съм с политиката за защита на личните данни на Профи Травъл Център ЕООД.

(За да продължите, трябва да сте съгласни с условията)

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.