Делхи

Всички полета са задължителни. Попълнете ги, за да търсите.

Информация за
дестинация
Делхи

Летища на територията на Делхи

Indira Gandhi Delhi International Airport, Delhi, India

Международно летище Делхи, познато с името Индира Ганди, е най-голямото в Индия. То се намира на малко повече от 15км от централните части на Ню Делхи – столица на държавата. Разполага с три пътнически терминала – за вътрешни и външни полети, които годишно обслужват над 65 милиона души. Вече са проектирани терминали 4, 5 и 6, тъй като пътникопотокът нараства с всяка изминала година. Немалко авиокомпании оперират на летище Индира Ганди – Air India, China Airways, Emirates, flydubai, KLM, Lufthansa, Qatar Airways, Turkish Airlines и други.

Транспортен достъп

Летището е добре снабдено с транспортни връзки – можете да хванете автобус до центъра на града, с който ще пътувате малко по-малко от час. Можете да хванете и метро, чиято станция се намира под трети терминал, а таксита можете да хванете от всяка стоянка пред терминалите. Не забравяйте да се уверите, че таксито е на легитимен превозвач и с активиран брояч.

Паркинг

На разположение са повече от 5 000 паркоместа до всеки терминал, като таксуването е в зависимост от времетраенето на престоя.

Услуги

На летище Делхи ще намерите стандартните финансови и интернет услуги, заведения и магазини, както и приспособени места за хора с увреждания.

Вижте всички полети до летище
Indira Gandhi Delhi International Airport, Delhi, India

Изгодни оферти за самолетни билети

Sofia

Prague


от € 205

Amsterdam

Sofia


от € 209

Reykjavik

Sofia


от € 709

Sofia

Dalaman


от € 239

Varna

Malta


от € 271

Sofia

Pittsburgh


от € 888

Sofia

Malta


от € 230

Sofia

Vienna


от € 134

Sofia

Toronto


от € 2157

Sofia

Prague


от € 149

Бюлетин

Запишете се за бюлетин и бъдете първите получили ексклузивни оферти и новини от нас!

Можете да се отпишете по всяко време като натиснете линка в края на нашия мейл.

Всички полета са задължителни!

Съгласие за получаване и обработка на данни

За да бъдете информирани първи, моля дайте Вашето съгласие тук. След натискане на бутона ще получите мейл за потвърждение на посочения от Вас адрес. Съгласен съм Профи Травъл Център ЕООД да обработва посочените по-горе мои лични данни. Запознат/а съм с правото ми да оттегля по всяко време даденото от мен съгласие за обработка на личните ми данни. Запознат/а съм с политиката за защита на личните данни на Профи Травъл Център ЕООД.

(За да продължите, трябва да сте съгласни с условията)

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.