Мелбърн

Търсене

Информация за
дестинация
Мелбърн

Летища на територията на Мелбърн

Tullamorine Airport, Melbourne, Australia

Летище Мелбърн, още познато като Tullamorine, е второто най-голямо летище в Австралия и обслужва нейната столица. През него преминават над 37 милиона души годишно, като голяма част от този пътникопоток е привлечена от близостта на летището до Сидни – само 23км. Четирите терминала на летището са разпределени в зависимост от трафика, който обслужват – два от тях обслужват вътрешни полети, един от тях е отделен за международен транспорт, а четвъртият обслужва допълнителни маршрути. На летище Мелбърн кацат и излитат много от най-използваните авиокомпании – Jetstar Airways, Singapore Airlines, Air China, Virgin Australia и други. Компаниите Jetstar Airways, Virgin Australia, Qantas и Tiger Airways са разкрили своите бази на летището, което допринася за неговия увеличаващ се трафик.

Транспортен достъп

От и до летище Мелбърн можете да стигнете с автобуси на SkyBus по всяко време на денонощието. Цената на билет до централните градски части е 30 долара. Разбира се, в зависимост от Вашите нужди, можете да предпочетете някоя от допълнителните линии – 500, 901, 478 или 479. Пред терминалите ще откриете и такси.

Паркинг

Летище Мелбърн-Туламарин има няколко големи паркинга, като цената за престой варира. За 30-минути ще трябва да платите 6 долара, а цената за 60 минути е 14. На разположение са и бизнес паркоместа с цена малко над 60 долара за половин час. Ако желаете да оставите колата си на паркинг за по-дълго, ще трябва да платите 39 долара за всеки 24 часа. На разположение са и места за изчакване на гости, като началните 20 минути не се таксуват.

Услуги

На летището са разположени много места за хапване и пийване на световноизвестни марки – McDonalds, Krispy Kreme, Subway. Ще откриете огромен избор от търговски обекти, обменни бюра и, разбира се, рент-а-кар офиси.

Вижте всички полети до летище
Tullamorine Airport, Melbourne, Australia

Бюлетин

Запишете се за бюлетин и бъдете първите получили ексклузивни оферти и новини от нас!

Можете да се отпишете по всяко време като натиснете линка в края на нашия мейл.

Всички полета са задължителни!

Съгласие за получаване и обработка на данни

За да бъдете информирани първи, моля дайте Вашето съгласие тук. След натискане на бутона ще получите мейл за потвърждение на посочения от Вас адрес. Съгласен съм Профи Травъл Център ЕООД да обработва посочените по-горе мои лични данни. Запознат/а съм с правото ми да оттегля по всяко време даденото от мен съгласие за обработка на личните ми данни. Запознат/а съм с политиката за защита на личните данни на Профи Травъл Център ЕООД.

(За да продължите, трябва да сте съгласни с условията)

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.