Пекин

Търсене

Информация за
дестинация
Пекин

Летища на територията на Пекин

Beijing Shoudu International Airport, China

На разстояние малко повече от 30км. от столицата на Китай се намира най-голямото международно летище в Азия – Пекин. През 2017 летището е обслужило близо 100 милиона пътници на своите три терминала. Последният от тях – трети, се строи специално за Олимпийските игри през 2008 и е един от най-големите в света. Строено със замах, летище Пекин осигурява, посредством вътрешна система от мотриси, безплатен превоз между различните части на своите терминали. Когато се озовете там, имайте предвид, че разстоянията наистина са големи – зоната за регистрация стои на два километра от най-близкия гейт за заминаващи. Въпреки това, летище Пекин е изключително удобно и предоставя голям брой услуги – по тази причина, авиокомпании като Air China, British Airways, KLM, Lufthansa, Qatar Airways, Delta Air Lines, Singapore Airlines и много други, избират да оперират там.

Транспортен достъп

Можете да използвате един от шестте автобусни маршрута, за да се придвижите до Фанжуан, Нанюан, Ксидан – една от популярните дестинации в централните части на Пекин, както и до ж.п. гарата. Освен това, летище Пекин е свързано с града посредством бързо метро, което да Ви отведе до града за по-малко от половин час. Можете да хванете и такси, но не забравяйте да осигурите възможност да покажете адреса, който ще посетите на бележка или карта.

Паркинг

На разположение е огромен паркинг, състоящ се от 6 нива и добра система за сигнализация и упътване. Добра практика е предварителното запазване на паркомясто.

Услуги

На летище Пекин ще откриете множество финансови институции, търговски обекти, впечатляващи ресторанти и бързи закуски, безжичен интернет. Имайте предвид, че засега ако желаете да шофирате в Китай, трябва да имате издадена местна шофьорска книжка – по тази причина, рент-а-кар офисите обикновено предлагат и шофьори към автомобилите си.

Вижте всички полети до летище
Beijing Shoudu International Airport, China

Бюлетин

Запишете се за бюлетин и бъдете първите получили ексклузивни оферти и новини от нас!

Можете да се отпишете по всяко време като натиснете линка в края на нашия мейл.

Всички полета са задължителни!

Съгласие за получаване и обработка на данни

За да бъдете информирани първи, моля дайте Вашето съгласие тук. След натискане на бутона ще получите мейл за потвърждение на посочения от Вас адрес. Съгласен съм Профи Травъл Център ЕООД да обработва посочените по-горе мои лични данни. Запознат/а съм с правото ми да оттегля по всяко време даденото от мен съгласие за обработка на личните ми данни. Запознат/а съм с политиката за защита на личните данни на Профи Травъл Център ЕООД.

(За да продължите, трябва да сте съгласни с условията)

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.