Дубай

Търсене

Информация за
дестинация
Дубай

Летища на територията на Дубай

Dubai International Airport, OAE

На 5 километра от центъра на най-големия град в ОАЕ – Дубай, се намира международно летище Дубай. То обслужва близо 90милиона пътници годишно и е най-натовареното летище в цял свят. Разполага с три пътнически терминала и един товарен. Термнали 1 и 3 са свързани помежду си, за да могат пътниците да се движат свободно помежду им, без да се налага допълнителна паспортна проверка. Терминал 2 се намира срещу другите два и за да стигнете до него трябва да хванете един от специалните трансферни автобуси. На него ще трябва да се озовете, ако пътувате по вътрешна линия или сте избрали билети на нискотарифна авиокомпания. На международно летище Дубай оперират огромен брой авиокомпании – Bulgaria Air, Lufthansa, KLM, British Airways, Qatar Airways, flydubai и много други.

Транспортен достъп

Пред сградата на летището ще откриете автобусни спирки, откъдето можете да стигнете до почти всяка точка на Дубай. Можете да хванете и метро от терминали 1 и 3, а на разположение 24/7 са десетки таксита.

Паркинг

Можете да паркирате на няколко огромни паркинга, като ще бъдете таксувани в зависимост от времето за престой.

Услуги

Летището е обезпечено с всякакви услуги – кафенета, ресторанти, бистро ресторанти, магазин, медицински центрове, места за забавление и отдих и много други.

Вижте всички полети до летище
Dubai International Airport, OAE

Бюлетин

Запишете се за бюлетин и бъдете първите получили ексклузивни оферти и новини от нас!

Можете да се отпишете по всяко време като натиснете линка в края на нашия мейл.

Всички полета са задължителни!

Съгласие за получаване и обработка на данни

За да бъдете информирани първи, моля дайте Вашето съгласие тук. След натискане на бутона ще получите мейл за потвърждение на посочения от Вас адрес. Съгласен съм Профи Травъл Център ЕООД да обработва посочените по-горе мои лични данни. Запознат/а съм с правото ми да оттегля по всяко време даденото от мен съгласие за обработка на личните ми данни. Запознат/а съм с политиката за защита на личните данни на Профи Травъл Център ЕООД.

(За да продължите, трябва да сте съгласни с условията)

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.