Вашингтон

Търсене

Информация за
дестинация
Вашингтон

Летища на територията на Вашингтон

Международно летище Вашингтон - Дълес

Международното летище Дълес е основното летище на столицата на Щатите – Вашингтон. Аеропортът изпраща и приема полети както на големи авиокомпании, така и на нискотарифни такива и предлага на пасажерите си повече от 80 дестинации в рамките на страната и полети до близо 50 държави по света. Най-натоварени са линиите до Западна Европа – желани дестинации са столиците на Великобритания, Франция, Белгия, Холандия и др. Основни авиокомпании, опериращи на Дълес, са Lufthansa, British Airways, Air Canada, American Airlines, Continental, Qatar Airways, United, US Airways, Turkish Airlines и др. Летището е разделено на пет терминала – А, В, С, D и Z, като всички са свързани с главния терминал.

Транспортен достъп

Output encoded/decoded text

До летище Дълес можете да стигнете като използвате метро до станция West Falls Church, откъдето ще ви вземе автобусът на летището Washington Flyer Coach. Можете да използвате и автобуси Metrobus Route 5A, които се движат от летището до L'Enfant Plaza и обратно. Аеропортът администрира и собствена таксиметрова компания Washington Flyer Taxi, от чиито услуги също можете да се възползвате. Достъпът с кола също е максимално улеснен и указан с табели.

Паркинг

Летището осигурява на пътниците си над 24 хил. паркоместа с различна отдалеченост от терминалите, като безплатно трансферира пътниците до сградите.

Услуги

Навсякъде има достъп до безплатен безжичен интернет.

Вижте всички полети до летище
Международно летище Вашингтон - Дълес

Бюлетин

Запишете се за бюлетин и бъдете първите получили ексклузивни оферти и новини от нас!

Можете да се отпишете по всяко време като натиснете линка в края на нашия мейл.

Всички полета са задължителни!

Съгласие за получаване и обработка на данни

За да бъдете информирани първи, моля дайте Вашето съгласие тук. След натискане на бутона ще получите мейл за потвърждение на посочения от Вас адрес. Съгласен съм Профи Травъл Център ЕООД да обработва посочените по-горе мои лични данни. Запознат/а съм с правото ми да оттегля по всяко време даденото от мен съгласие за обработка на личните ми данни. Запознат/а съм с политиката за защита на личните данни на Профи Травъл Център ЕООД.

(За да продължите, трябва да сте съгласни с условията)

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.