Пърт

Търсене

Информация за
дестинация
Пърт

Летища на територията на Пърт

Perth Airport, Australia

Четвъртото по големина летище в Австралия – Пърт, се намира на по-малко от 20км. от едноименната столица на западната част на страната. С постоянно растящ поток от пътници, летището обслужва близо 14 млн. души годишно, пристигащи и излитащи за повече от 50 дестинации. На Пърт оперират голям брой авиокомпании – Asia Airways, Air Berlin, KLM, Air France, Virgin Atlantic, Lufthansa и много други. Те са разпределени между четирите изградени терминала на летището – три за вътрешни полети (2, 3, 4) и един – за международни (1) Трите вътрешни терминала са в непосредствена близост един от друг, но международният се намира на малко повече от 10км. от тях. Това не е повод за притеснение, тъй като е изградена вътрешна транспорта схема, по която бързо и лесно пътниците могат да се придвижат между двете направления.

Транспортен достъп

От терминалите за вътрешни полети можете да използвате две автобусни линии, за да стигнете до центъра на града – 37 и 40. Препоръчителен вариант за транспорт от международния терминал са услугите на някоя от реномираните таксиметрови компании.

Паркинг

Около всички терминали са на разположение паркоместа с общ брой от близо 20 000 клетки – за кратък, дълъг и среден престой, както и места за изчакване на пътници.

Услуги

На разположение са множество заведения – ресторанти и барове. На Пърт ще откриете и голям брой търговски обекти за сувенири и стоки от всякакъв характер, а на терминалите за вътрешни полети можете да използвате безплатна интернет връзка. Не на последно място, можете да се възползвате от услугите на всички финансови институции на територията на четирите терминала.

Вижте всички полети до летище
Perth Airport, Australia

Бюлетин

Запишете се за бюлетин и бъдете първите получили ексклузивни оферти и новини от нас!

Можете да се отпишете по всяко време като натиснете линка в края на нашия мейл.

Всички полета са задължителни!

Съгласие за получаване и обработка на данни

За да бъдете информирани първи, моля дайте Вашето съгласие тук. След натискане на бутона ще получите мейл за потвърждение на посочения от Вас адрес. Съгласен съм Профи Травъл Център ЕООД да обработва посочените по-горе мои лични данни. Запознат/а съм с правото ми да оттегля по всяко време даденото от мен съгласие за обработка на личните ми данни. Запознат/а съм с политиката за защита на личните данни на Профи Травъл Център ЕООД.

(За да продължите, трябва да сте съгласни с условията)

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.