Мадрид

Търсене

Информация за
дестинация
Мадрид

Летища на територията на Мадрид

Летище Мадрид Барахас (Aeropuerto Adolfo Suárez Madrid-Barajas)

Най-голямото испанско летище Мадрид Барахас се намира на около 10км. от центъра на града и разполага с четири терминала и четири писти. Това позволява всеки час да пристигат и заминават приблизително 120 полета на Bulgaria Air, Air France, Aeroflot, Wizzair, Ryanair, Germanwings, British Airways и други. Първите два терминала на Мадрид Барахас обслужват Air Europa, SpanAir и всички членове на Star Alliance и SkyTeam. Четвърти терминал се използва от Oneworld и националния превозвач Iberia.

Транспортен достъп

Ако решите да използвате автобусен транспорт, то линия 200 ще спре пред всеки един терминал и ще Ви отведе до централните градски части. Можете да използвате и други автобуси, в зависимост от посоката, а до централна гара е наличен експресен автобусен превоз. Добра новина е, че метрото в Мадрид има спирка на летището, от която можете да стигнете до основните финансови институции на страната. Освен това, на спирките при втори и четвърти терминал минават влакове, стигащи директно централните части на Мадрид.

Паркинг

На разположение са Р1 – открит паркинг за краткотраен и дълготраен престой, Р2 – закрит паркинг в близост до втори и трети терминал. Можете да се възползвате и от ВИП паркиране.

Услуги

Можете да откриете десетки търговски обекти, финансови и куриерски офиси, ресторанти и барове, както и да използвате Wi-Fi.

Вижте всички полети до летище
Летище Мадрид Барахас (Aeropuerto Adolfo Suárez Madrid-Barajas)

Бюлетин

Запишете се за бюлетин и бъдете първите получили ексклузивни оферти и новини от нас!

Можете да се отпишете по всяко време като натиснете линка в края на нашия мейл.

Всички полета са задължителни!

Съгласие за получаване и обработка на данни

За да бъдете информирани първи, моля дайте Вашето съгласие тук. След натискане на бутона ще получите мейл за потвърждение на посочения от Вас адрес. Съгласен съм Профи Травъл Център ЕООД да обработва посочените по-горе мои лични данни. Запознат/а съм с правото ми да оттегля по всяко време даденото от мен съгласие за обработка на личните ми данни. Запознат/а съм с политиката за защита на личните данни на Профи Травъл Център ЕООД.

(За да продължите, трябва да сте съгласни с условията)

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.