Малта

Търсене

Информация за
дестинация
Малта

Летища на територията на Малта

Летище Лука Малта (Malta International Airport)

На летище Лука се пада отговорността да поеме въздушния трафик за цяла Малта. То е разположено в непосредствена близост до Валета – столицата на Малта. През летище Малта пътуват пасажери на Lufthansa, Air Berlin, Europe Airpos, Air France, easyjet, Ryanair, Air Malta и други. На разположение е един терминал, който ще Ви изненада с изключително високото си ниво на обслужване.

Транспортен достъп

Летище Лука е добре обезпечено с автобусни линии, сред които бързите Х5 и Х4 – с тях ще стигнете до Валета за по-малко от 30мин. В случай на необходимост, можете да използвате автобуси, за да се придвижите до ферибот. На разположение са таксита, които биха Ви закарали за около 15 евро до столицата. В случай, че сте с автомобил, няма да изпитате затруднения поради добрата организация на движението.

Паркинг

Ако имате нужда да изчакате някого до 10 минути, можете да го направите безплатно. В останалите случаи са на разположение 650 места, директно достъпни от терминала на летището.

Услуги

На разположение са конферентни зали, места за хапване и пийване, търговски обекти, безплатен интернет.

Вижте всички полети до летище
Летище Лука Малта (Malta International Airport)

Бюлетин

Запишете се за бюлетин и бъдете първите получили ексклузивни оферти и новини от нас!

Можете да се отпишете по всяко време като натиснете линка в края на нашия мейл.

Всички полета са задължителни!

Съгласие за получаване и обработка на данни

За да бъдете информирани първи, моля дайте Вашето съгласие тук. След натискане на бутона ще получите мейл за потвърждение на посочения от Вас адрес. Съгласен съм Профи Травъл Център ЕООД да обработва посочените по-горе мои лични данни. Запознат/а съм с правото ми да оттегля по всяко време даденото от мен съгласие за обработка на личните ми данни. Запознат/а съм с политиката за защита на личните данни на Профи Травъл Център ЕООД.

(За да продължите, трябва да сте съгласни с условията)

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.