Амстердам

Търсене

Информация за
дестинация
Амстердам

Летища на територията на Амстердам

Летище Амстердам Шипхол (Amsterdam Schiphol)

Амстердам Шипхол е едно от най-големите европейски летища, въпреки наличието само на един пътнически терминал. На разстояние по-малко от 20 км от Амстердам, летището е удобен начин да стигнете до Страната на лалетата. Залите за пристигащи и заминаващи са с приятен интериор, а на самия терминал можете да откриете дори хотел. Много авиокомпании летят от и до Амстердам – Lufthansa, easyjet, British Airways, KLM, Austrian Airlines и др.

Транспортен достъп

Ако се налага да използвате автобус, то летище Амстердам предлага добри условия за това. Можете да използвате линии 197, 192 или 370, които да Ви отведат до централните градски части. На разположение е и безплатен shuttle-bus. Ако сте почитатели на железницата, можете да пътувате с влак до централна ж.п. гара – това ще трае не повече от 15 минути, а цената е около 4 евро. Можете да използвате и такси, като ще пътувате 15 минути и трябва да платите поне 30 евро в посока. Ако сте с кола, използвайте магистрала А4.

Паркинг

На разположение са два паркинга за кратък престой в непосредствена близост до пътническия терминал, а на 4 км от летището се намира паркингът за дългосрочен престой – можете да се придвижите с автобус.

Услуги

Една от най-забележителните услуги, които летище Амстердам предлага, е наличието на библиотека. Освен нея, там ще откриете бизнес услуги, търговски обекти, места за хранене.

Вижте всички полети до летище
Летище Амстердам Шипхол (Amsterdam Schiphol)

Бюлетин

Запишете се за бюлетин и бъдете първите получили ексклузивни оферти и новини от нас!

Можете да се отпишете по всяко време като натиснете линка в края на нашия мейл.

Всички полета са задължителни!

Съгласие за получаване и обработка на данни

За да бъдете информирани първи, моля дайте Вашето съгласие тук. След натискане на бутона ще получите мейл за потвърждение на посочения от Вас адрес. Съгласен съм Профи Травъл Център ЕООД да обработва посочените по-горе мои лични данни. Запознат/а съм с правото ми да оттегля по всяко време даденото от мен съгласие за обработка на личните ми данни. Запознат/а съм с политиката за защита на личните данни на Профи Травъл Център ЕООД.

(За да продължите, трябва да сте съгласни с условията)

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.