Пукет

Търсене

Информация за
дестинация
Пукет

Летища на територията на Пукет

Phuket International Airport, Thailand

Разположено на малко повече от 30км. от центъра на тайландската столица – Банкок, и на почти същото разстояние от едноименното курортно селище, летище Пукет обслужва близо 17 милиона пътници. Само за 2017, ръстът на пътникопотока е близо 12%, което говори и за нарастващата популярност и достъпност на мястото. Пукет разполага с три терминала – втори, който обслужва международни полети; трети – за вътрешни, и новоизградения терминал Х, който е предназначен за чартърни полети. Поради увеличения интерес към Тайланд и Пукет, авиокомпании като Edelweiss Air, Asia Atlantic Airlines, LOT Polish Airline и Rossiya Airlines изпълняват чартърни полети дотам. Други големи авиопревозвачи с редовни линии са Turkish Airlines, Emirates, Korean Air, China Airlines и др.

Транспортен достъп

Автобуси от и до Пукет изпълняват своите курсове няколко пъти дневно. Можете да хванете автобус и до столицата Банкок. Ако сте решили да използвате такси, имайте предвид, че цените са предварително определени до определени локации в околността и възможността за превоз на багаж е ограничена поради неголемия размер на автомобилите. Ако сте наели автомобил, можете да използвате магистрала 4031.

Паркинг

Можете да паркирате безплатно в рамките на 15 минути, след което ще бъдете таксувани на кръгъл час. В случай на необходимост, можете предварително да запазите място за паркиране.

Услуги

Летището е с добре развити услуги, като ще откриете както финансови институции и безжичен интернет, така и много търговски обекти, ресторанти и обществени телефони. И тъй като все пак Пукет се намира в Тайланд, на летището ще откриете СПА услуги и масаж, както и специализирани фотографски услуги.

Вижте всички полети до летище
Phuket International Airport, Thailand

Бюлетин

Запишете се за бюлетин и бъдете първите получили ексклузивни оферти и новини от нас!

Можете да се отпишете по всяко време като натиснете линка в края на нашия мейл.

Всички полета са задължителни!

Съгласие за получаване и обработка на данни

За да бъдете информирани първи, моля дайте Вашето съгласие тук. След натискане на бутона ще получите мейл за потвърждение на посочения от Вас адрес. Съгласен съм Профи Травъл Център ЕООД да обработва посочените по-горе мои лични данни. Запознат/а съм с правото ми да оттегля по всяко време даденото от мен съгласие за обработка на личните ми данни. Запознат/а съм с политиката за защита на личните данни на Профи Травъл Център ЕООД.

(За да продължите, трябва да сте съгласни с условията)

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.