Катманду

Всички полета са задължителни. Попълнете ги, за да търсите.

Информация за
дестинация
Катманду

Летища на територията на Катманду

Tribhuvan International Airport, Katmandu, Nepal

Летище Катманду е разположено на по-малко от 10км. от центъра на непалската столица със същото име. Трибхуван, както е официалното му име, е открито през 50-те години на ХХв. оттогава досега това е единственото летище, на което ще откриете полет до Лукла – първата стъпка в изкачването на Еверест. Летище Катманду има един пътнически терминал за вътрешни полети и втори – за международни, а последната известна статистика – от 2016, говори, че близо 5,5 милиона души са преминали през Трибхуван. Това не е изненада, тъй като там оперират много от по-известните авиокомпании – Qatar Airways, Air China, FlyDubai, KoreanAir, Turkish Airlines и други.

Транспортен достъп

Препоръчително е от и до летище Катманду да се придвижвате с автобус – пътуването трае близо половин час до центъра на града, а билет можете да купите на място. Ако предпочитате такси, то можете да си запазите кола още от зоната „Пристигащи“. С такси ще пътувате около петнадесет минути.

Паркинг

На разположение са паркинги за дълъг и кратък престой, като от това зависи колко ще бъдете таксувани.

Услуги

На разположение са туристически информационни центрове, обменно бюро, търговски обекти, немного места за хапване и рент-а-кар услуги. Имайте предвид, че е възможно да изпитате затруднения при свързването си с Мрежата на летището.

Вижте всички полети до летище
Tribhuvan International Airport, Katmandu, Nepal

Изгодни оферти за самолетни билети

Sofia

Dalaman


от € 239

Varna

Malta


от € 271

Sofia

Pittsburgh


от € 888

Sofia

London


от € 54

Sofia

Vienna


от € 134

Sofia

Frankfurt


от € 164

Sofia

Prague


от € 149

Sofia

Barcelona


от € 83

Sofia

Malta


от € 249

Sofia

Munich


от € 139

Бюлетин

Запишете се за бюлетин и бъдете първите получили ексклузивни оферти и новини от нас!

Можете да се отпишете по всяко време като натиснете линка в края на нашия мейл.

Всички полета са задължителни!

Съгласие за получаване и обработка на данни

За да бъдете информирани първи, моля дайте Вашето съгласие тук. След натискане на бутона ще получите мейл за потвърждение на посочения от Вас адрес. Съгласен съм Профи Травъл Център ЕООД да обработва посочените по-горе мои лични данни. Запознат/а съм с правото ми да оттегля по всяко време даденото от мен съгласие за обработка на личните ми данни. Запознат/а съм с политиката за защита на личните данни на Профи Травъл Център ЕООД.

(За да продължите, трябва да сте съгласни с условията)

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.