Осло

Търсене

Информация за
дестинация
Осло

Летища на територията на Осло

Летище Oslo Gardermoen (Oslo Lufthavn, Gardermoen)

С повече от 21млн. обслужени пътници на годишна база, летище Осло се нарежда сред най-натоварените европейски летища. Едноименната столица на Норвегия се намира на 35км. от летището, а името Гардермоен произлиза от местността, в която е построена базата. Летище Осло посреща и изпраща полети на Air Berlin, Qatar Airways, Swiss, Air Berlin, Turkish Airlines и други.

Транспортен достъп

Добри са автобусните връзки на летището с Осло и други близки градове. По-добрата алтернатива е бързият влак, който ще Ви отведе до Лилестрьом или до централната гара в Осло. Ако желаете да използвате такси е добре да проверите предварително цените за километър, тъй като столицата все пак е на 35км. Ако желаете да пътувате с кола, можете да използвате магистрала Е6.

Паркинг

На разположение са открит и закрит паркинг, на които можете да останете за кратък или продължителен престой.

Услуги

На разположение са търговски обекти, обменни бюра, рент-а-кар офиси, безжичен интернет.

Вижте всички полети до летище
Летище Oslo Gardermoen (Oslo Lufthavn, Gardermoen)

Бюлетин

Запишете се за бюлетин и бъдете първите получили ексклузивни оферти и новини от нас!

Можете да се отпишете по всяко време като натиснете линка в края на нашия мейл.

Всички полета са задължителни!

Съгласие за получаване и обработка на данни

За да бъдете информирани първи, моля дайте Вашето съгласие тук. След натискане на бутона ще получите мейл за потвърждение на посочения от Вас адрес. Съгласен съм Профи Травъл Център ЕООД да обработва посочените по-горе мои лични данни. Запознат/а съм с правото ми да оттегля по всяко време даденото от мен съгласие за обработка на личните ми данни. Запознат/а съм с политиката за защита на личните данни на Профи Травъл Център ЕООД.

(За да продължите, трябва да сте съгласни с условията)

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.