Канкун

Търсене

Информация за
дестинация
Канкун

Летища на територията на Канкун

Международно летище Канкун

Международното летище на Канкун се намира на по-малко от 20км южно от центъра на града и е второто най-натоварено летище в страната след това на Мексико Сити. Аеропортът представлява важна база за авиопревозвачите Aeroméxico, Interjet и др. и предлага на пасажерите полети с дестинации до над 20 града в страната и над 30 в различните части на Америка и Европа. Летище Канкун е единственото в Мексико, което разполага с четири терминала. Първият е запазен за авиокомпанията Magni и се използва предимно за чартърни полети. Терминал 2, 3 и 4 обслужват както вътрешни, така и международни полети. Авиопревозвачи като Air Canada, Air Europe, Alaska Airlines, American Airlines, Delta Airlines и други оперират на аерогарата.

Транспортен достъп

Автобусен транспорт може да ви отведе до автогарите и спирките в града. Летището предлага и шатъл, с който можете да се придвижите до различни части на Канкун и околността с предварителна резервация.

Паркинг

Аеропортът осигурява паркинг в непосредствена блиост до терминалите, който се заплаща на час за първите 6 часа престой, след което таксата е за ден.

Услуги

Пътниците имат достъп до информационни пунктове, АТМ устройства, магазини, места за хранене, кафе, конферентни зали, ВИП ложи и др.

Вижте всички полети до летище
Международно летище Канкун

Изгодни оферти за самолетни билети

София

Прага


от € 148

София

Ларнака


от € 139

София

Барселона


от € 102

София

Истанбул


от € 140

София

Лондон


от € 58

София

Цюрих


от € 159

София

Берлин


от € 168

София

Прага


от € 161

София

Рим


от € 21

София

Щутгарт


от € 163

Бюлетин

Запишете се за бюлетин и бъдете първите получили ексклузивни оферти и новини от нас!

Можете да се отпишете по всяко време като натиснете линка в края на нашия мейл.

Всички полета са задължителни!

Съгласие за получаване и обработка на данни

За да бъдете информирани първи, моля дайте Вашето съгласие тук. След натискане на бутона ще получите мейл за потвърждение на посочения от Вас адрес. Съгласен съм Профи Травъл Център ЕООД да обработва посочените по-горе мои лични данни. Запознат/а съм с правото ми да оттегля по всяко време даденото от мен съгласие за обработка на личните ми данни. Запознат/а съм с политиката за защита на личните данни на Профи Травъл Център ЕООД.

(За да продължите, трябва да сте съгласни с условията)

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.