Кайро

Търсене

Информация за
дестинация
Кайро

Летища на територията на Кайро

Cairo International Airport, Egypt

Международно летище Кайро се намира на малко повече от 20км. от центъра на египетската столица – Кайро. То е най-натовареното египетско летище и на второ място по обем на трафика на африканския континент. То разполага с четири терминала, на които минават над 14 милиона пътници годишно. Близо 70 авиокомпании оперират на летище Кайро – сред тях са Air France, Emirates, KLM, Iberia, Lufthansa и други. Голям е броят и на компаниите, изпълняващи чартърни или сезонни полети – сред тях са Air Cairo, Bulgaria Air, Air Europа и други

Транспортен достъп

Можете да хванете маршрутни таксита до центъра на египетската столица – те отпътуват на всеки 30 минути. В процес на изграждане е и метровръзка с летището. Такситата също са добър вариант за придвижване – имайте предвид, че ако попаднете на шофьор с по-стар автомобил (решен в черно и бяло), трябва да спазарите сами цената си – не само защото първоначално ще чуете много висока сума, а и защото това е комплимент към шофьора. Не се съгласявайте на пътуване за повече от 80 лири.

Паркинг

На разположение са места за краткотраен и дълъг престой.

Услуги

На разположение са финансови институции, търговски обекти, места за хапване и пийване, интернет, рент-а-кар офиси и бизнес услуги.

Вижте всички полети до летище
Cairo International Airport, Egypt

Бюлетин

Запишете се за бюлетин и бъдете първите получили ексклузивни оферти и новини от нас!

Можете да се отпишете по всяко време като натиснете линка в края на нашия мейл.

Всички полета са задължителни!

Съгласие за получаване и обработка на данни

За да бъдете информирани първи, моля дайте Вашето съгласие тук. След натискане на бутона ще получите мейл за потвърждение на посочения от Вас адрес. Съгласен съм Профи Травъл Център ЕООД да обработва посочените по-горе мои лични данни. Запознат/а съм с правото ми да оттегля по всяко време даденото от мен съгласие за обработка на личните ми данни. Запознат/а съм с политиката за защита на личните данни на Профи Травъл Център ЕООД.

(За да продължите, трябва да сте съгласни с условията)

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.