Сеул

Търсене

Информация за
дестинация
Сеул

Летища на територията на Сеул

Incheon International Airport, Seoul, South Korea

Летище Сеул-Инчеон е най-новото летище в Южна Корея, отворено през 2001г. Международното летище приема над 62 милиона пътници годишно и е най-голямото в цялата страна. От 2005г. насам, летище Сеул всяка година е отличавано за най-добро летище в света от Международния съвет на летищата – единствената международна структура от подобен характер. Аерогарата разполага с два терминала – вторият от които, отворен през януари 2018. Множество авиокомпанни оперират на летище Сеул – KLM, Air France, Czech Airlines, Shanghai Airlines, British Airways, Alitalia, Lufthansa и др.

Транспортен достъп

Един от най-удобните начини за транспорт от летището до центъра на Сеул е експресният влак AREX. В зависимост от това дали хващате бързия или „пътническия“ експрес, ще пътувате между 45 и 60 минути, като билети можете да закупите предварително. На разположение е и експресен влак на електромагнитни възглавници, тръгващ на всеки 15 минути. Пътуването с него е безплатно, а до връзката с метрото стигате за 12-14 минути. Разбира се, на разположение са автобуси, таксита и „стандартни“ влакови композиции, които са по-бавни.

Паркинг

На летище Сеул можете да откриете 3 паркинга – за дълъг, кратък и среден престой.

Услуги

Летището неслучайно е отличавано многократно за най-доброто в света: на разположение са както стандартните търговски обекти, информационни центрове и др., още голф игрище, спа център, ледена пързалка, казино, градини и музей на корейската култура.

Вижте всички полети до летище
Incheon International Airport, Seoul, South Korea

Бюлетин

Запишете се за бюлетин и бъдете първите получили ексклузивни оферти и новини от нас!

Можете да се отпишете по всяко време като натиснете линка в края на нашия мейл.

Всички полета са задължителни!

Съгласие за получаване и обработка на данни

За да бъдете информирани първи, моля дайте Вашето съгласие тук. След натискане на бутона ще получите мейл за потвърждение на посочения от Вас адрес. Съгласен съм Профи Травъл Център ЕООД да обработва посочените по-горе мои лични данни. Запознат/а съм с правото ми да оттегля по всяко време даденото от мен съгласие за обработка на личните ми данни. Запознат/а съм с политиката за защита на личните данни на Профи Травъл Център ЕООД.

(За да продължите, трябва да сте съгласни с условията)

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.