Санкт Петербург

Търсене

Информация за
дестинация
Санкт Петербург

Летища на територията на Санкт Петербург

Летище Sankt Petersburg Pulkovo (Aeroport Pulkovo)

Летище Пулково впечатлява с дизайн, издържан в духа на красивия Санкт Петербург, който се намира на 20-ина км. На разположение са два терминала, като изцяло обновен е терминал 1. Годишно през летището преминават над 14 млн. души, като потокът бележи непрестанен ръст. Това го нарежда само след трите големи московски летища, а множеството удобства за пътниците правя Пулково предпочитан избор за пътуване.

Транспортен достъп

Можете да използвате автобусни линии с номера 39, 13 или 39ЕХ, които ще Ви отведат до централните части на Санкт Петербург. Можете да използвате и маршрутни таксита с подобен маршрут. Наблизо има и метростанция, но до нея се стига единствено с автобус или такси. Такситата са многобройни и също са добра алтернатива за придвижване.

Паркинг

Изграден е голям паркинг за различно времетраене на престоя, а от него до терминалите можете да стигнете с безплатни трансферни автобуси.

Услуги

Можете да откриете много на брой търговски обекти, ресторанти, обменни бюра, както и безплатен Wi-Fi.

Вижте всички полети до летище
Летище Sankt Petersburg Pulkovo (Aeroport Pulkovo)

Бюлетин

Запишете се за бюлетин и бъдете първите получили ексклузивни оферти и новини от нас!

Можете да се отпишете по всяко време като натиснете линка в края на нашия мейл.

Всички полета са задължителни!

Съгласие за получаване и обработка на данни

За да бъдете информирани първи, моля дайте Вашето съгласие тук. След натискане на бутона ще получите мейл за потвърждение на посочения от Вас адрес. Съгласен съм Профи Травъл Център ЕООД да обработва посочените по-горе мои лични данни. Запознат/а съм с правото ми да оттегля по всяко време даденото от мен съгласие за обработка на личните ми данни. Запознат/а съм с политиката за защита на личните данни на Профи Травъл Център ЕООД.

(За да продължите, трябва да сте съгласни с условията)

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.