Токио

Търсене

Информация за
дестинация
Токио

Летища на територията на Токио

Haneda International Airport, Tokyo, Japan

Международно летище Токио е едно от двете основни летища, които обслужват японската столица. То се намира на 14 километра от централната ж.п. гара на града и през 2017 обслужва над 85 милиона пътници на годишна база. Към днешна дата, „неизказаното“ споразумение между двете токийски летища – Ханеда и Нарита е, че на Ханеда ще бъдат обслужвани по-голямата част от пътуванията с цел бизнес, а на Нарита ще бъдат насочвани туристите, желаещи да посетят Токио. Летище Ханеда разполага с три терминала, като първи и втори обслужват вътрешни полети, а от трети терминал излитат и пристигат международни такива. Поради предстоящите Летни олимпийски игри през 2020, японското правителство планира допълнителни разширения на летището – по тази причина е добре да сверявате актуална информация за състоянието на съоръженията от официалния сайт на Haneda.

Транспортен достъп

От и до летище Токио можете да стигнете, използвайки влак или метро. Ще Ви отнеме 13-14 минути да стигнете до централна гара. На разположение са и десетки автобусни линии, които ще Ви отведат до центъра на Токио, Канагава, Чиба или Сайтама. Автобусни билети можете да закупите от специалните вендинг машини, изградени в лобито на летището. Пред изхода ще откриете и стоянка на таксита, но по-добър избор е да използвате някои от по-горе изброените варианти за транспорт.

Паркинг

На разположение е паркинг за около 3000 автомобила, а цената варира в зависимост от продължителността на престоя.

Услуги

На летище Токио ще откриете медицински услуги, множество търговски обекти, ресторанти, финансови услуги, безплатен интернет, както и хотел.

Вижте всички полети до летище
Haneda International Airport, Tokyo, Japan

Бюлетин

Запишете се за бюлетин и бъдете първите получили ексклузивни оферти и новини от нас!

Можете да се отпишете по всяко време като натиснете линка в края на нашия мейл.

Всички полета са задължителни!

Съгласие за получаване и обработка на данни

За да бъдете информирани първи, моля дайте Вашето съгласие тук. След натискане на бутона ще получите мейл за потвърждение на посочения от Вас адрес. Съгласен съм Профи Травъл Център ЕООД да обработва посочените по-горе мои лични данни. Запознат/а съм с правото ми да оттегля по всяко време даденото от мен съгласие за обработка на личните ми данни. Запознат/а съм с политиката за защита на личните данни на Профи Травъл Център ЕООД.

(За да продължите, трябва да сте съгласни с условията)

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.