Манила

Търсене

Информация за
дестинация
Манила

Летища на територията на Манила

Ninoy Aquino International Airport, Manila, Philippines

Международно летище Манила, както още наричат Ninoy Aquino заради близостта със столицата на Филипините, е посещавано от над 42 млн. души годишно. Стоящо на по-малко от 10км. от Манила, на летището работят повече от 40 авиокомпании, които обслужват пътници на един от четирите пътнически терминала. Сред най-големите превозвачи са China Airlines, Emirates, KLM, Singapore Airlines, Turkish Airlines и други.

Транспортен достъп

Транспортът от и до летището е добре развит. На разположение са 9 автобуса и маршрутни таксита, които можете да хванете от всеки терминал до центъра на столицата. Ако предпочитате да използвате такси е добре първо да се посъветвате с персонала на информация, тъй като може да попаднете на нелицензиран превозвач на изхода на летището. Имайте предвид, че с кола пътуването до центъра на Манила може да отнеме до час.

Паркинг

Можете да паркирате на един от четирите паркинга, разположени в близост до съответните терминали. Ще бъдете таксувани в зависимост от времетраенето на престоя. Имайте предвид, че най-големият паркинг – този при втори терминал, разполага с 1000 места, а най-малкият – този до четвърти терминал, със 155.

Услуги

Можете да пазарувате в множество търговски обекти или да хапнете в ресторант (или заведение за бързо хранене) Можете да използвате и безплатен безжичен интернет.

Вижте всички полети до летище
Ninoy Aquino International Airport, Manila, Philippines

Бюлетин

Запишете се за бюлетин и бъдете първите получили ексклузивни оферти и новини от нас!

Можете да се отпишете по всяко време като натиснете линка в края на нашия мейл.

Всички полета са задължителни!

Съгласие за получаване и обработка на данни

За да бъдете информирани първи, моля дайте Вашето съгласие тук. След натискане на бутона ще получите мейл за потвърждение на посочения от Вас адрес. Съгласен съм Профи Травъл Център ЕООД да обработва посочените по-горе мои лични данни. Запознат/а съм с правото ми да оттегля по всяко време даденото от мен съгласие за обработка на личните ми данни. Запознат/а съм с политиката за защита на личните данни на Профи Травъл Център ЕООД.

(За да продължите, трябва да сте съгласни с условията)

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.