Мексико

Търсене

Информация за
дестинация
Мексико

Летища на територията на Мексико

Международно летище Мексико Сити – Бенито Хуарес

Международното летище на Мексико е разположено на около 13км от центъра на Мескиско Сити в посока изток. Като обслужващ столицата, Бенито Хуарес е най-натовареният аеропорт в страната. Разделен е на два терминала, като пътниците се разпределят според авиокомпанията, която са избрали, а не според дестинацията си. Летище Бенито Хуарес седалище на авиопревозвачът Aeromexico, както и на Aeromar и Interjet. Сред другите авиокомпании, които летището обслужва, са Air Canada, British Airways, American Airlines, Delta Air Lines, Iberia и други.

Транспортен достъп

С редовните линии на градския транспорт можете да стигнете от международния сектор на първия терминал до различни дестинации в Мексико Сити. Частни автобуси могат да ви откарат до някои от хотелите в града. На летището има и метростанция, което осигурява бързо и евтино придвижване до централните части на столицата. Такси можете да хванете от залата за багаж.

Паркинг

Осигурени са близо 5000 паркоместа, разпределени в пет паркинга. Някои от тях са предназначени за паркиране за кратко, а други предлагат дълготраен престой. Всички са в непосредствена близост до сградите на терминалите.

Услуги

Пътниците могат да се възползват от няколко информационни пункта, обменни бюра, банки и АТМ устройства, множество магазини, вкл. безмитни, коли под наем, интернет, ложи, бизнес център и др.

Бюлетин

Запишете се за бюлетин и бъдете първите получили ексклузивни оферти и новини от нас!

Можете да се отпишете по всяко време като натиснете линка в края на нашия мейл.

Всички полета са задължителни!

Съгласие за получаване и обработка на данни

За да бъдете информирани първи, моля дайте Вашето съгласие тук. След натискане на бутона ще получите мейл за потвърждение на посочения от Вас адрес. Съгласен съм Профи Травъл Център ЕООД да обработва посочените по-горе мои лични данни. Запознат/а съм с правото ми да оттегля по всяко време даденото от мен съгласие за обработка на личните ми данни. Запознат/а съм с политиката за защита на личните данни на Профи Травъл Център ЕООД.

(За да продължите, трябва да сте съгласни с условията)

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.