Панама

Търсене

Информация за
дестинация
Панама

Летища на територията на Панама

Tocumen International Airport, Panama City, Panama

Международно летище Токумен обслужва столицата на Панама – град Панама. Разстоянието между летището и центъра на града е около 20км. То обслужва над 15 милиона пътници годишно на своите обновени терминали. Последното разширение на т.нар. южен терминал завършва през 2012 и дава допълнителни 20 изхода. Летище Панама-Токумен е посещавано от десетки авиокомпании – Aeromexico, Air Europa, ir France, Copa Airlines, Turkish Airlines, Lufthansa и други. Обслужват се както вътрешни, така и международни полети до почти всички континенти.

Транспортен достъп

На разположение са няколко автобусни линии, които ще Ви отведат до различни точки на Панама. Важно е да знаете, че е необходимо да закупите предплатена карта, която да заредите на летището. Можете да се възползвате от специализирани маршрутни таксита, организирани от управата на летището – те потеглят на кръгъл час и са насочени специално към туристите, които преминават транзитно през Панама. Тези превозни средства ще Ви отведат единствено до шопинг център, наречен Metromall, за да се насладите на краткия си престой в страната. Разбира се, ако не преминавате транзитно и не желаете да използвате публичен транспорт, можете да наемете такси – информирайте се на гишетата в летището.

Паркинг

На разположение са много паркоместа, като цената на минута престой е 0,01 щатски долар. След като заплатите престоя си, трябва да напуснете паркинга най-късно след 15 минути.

Услуги

Летището предлага обменни бюра, като ресторанти, кафенета, търговски обекти, медицински център, аптека и други.

Вижте всички полети до летище
Tocumen International Airport, Panama City, Panama

Бюлетин

Запишете се за бюлетин и бъдете първите получили ексклузивни оферти и новини от нас!

Можете да се отпишете по всяко време като натиснете линка в края на нашия мейл.

Всички полета са задължителни!

Съгласие за получаване и обработка на данни

За да бъдете информирани първи, моля дайте Вашето съгласие тук. След натискане на бутона ще получите мейл за потвърждение на посочения от Вас адрес. Съгласен съм Профи Травъл Център ЕООД да обработва посочените по-горе мои лични данни. Запознат/а съм с правото ми да оттегля по всяко време даденото от мен съгласие за обработка на личните ми данни. Запознат/а съм с политиката за защита на личните данни на Профи Травъл Център ЕООД.

(За да продължите, трябва да сте съгласни с условията)

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.