Любляна

Търсене

Информация за
дестинация
Любляна

Летища на територията на Любляна

Международно летище Любляна Йоже Пучник

Макар и само с едно, Словения все пак разполага с летище и редовни полети. Съществуващо от близо 55 години, летище Йоже Пучник приема и изпраща над 1 млн. пътници годишно само на един терминал. Втори терминал е в строеж от няколко години. Бившото летище Браник (от името на най-близкото населено място) е на по-малко от 20км разстояние от столицата на страната Любляна и, управлявано от немската фирма Фрапорт, изпълнява ролята на седалище за националния авиопревозвач Adria Airways. На летището оперират и френски, турски, израелски, тунизийски и други фирми, но повечето от тях не изпълняват редовни полети.

Транспортен достъп

Автобуси от обществения транспорт свързват летището с Любляна и околните населени места. При пътуване с автомобил, Йоже Пучник е достъпно директно от магистралата.

Паркинг

Летището разполага с над 2000 места за превозните средства на пътниците, разпределени в два паркинга в близост.

Услуги

Пътниците получават достъп до множество удобства – места за хранене, барове, банка, АТМ, пункт за обмен на валута, магазини, достъп до лекарска помощ, зали за конференции, детски кът, ложи, възможност за наемане на автомобил, безплатен интернет. Летището е достъпно и за хора с увреждания.

Вижте всички полети до летище
Международно летище Любляна Йоже Пучник

Бюлетин

Запишете се за бюлетин и бъдете първите получили ексклузивни оферти и новини от нас!

Можете да се отпишете по всяко време като натиснете линка в края на нашия мейл.

Всички полета са задължителни!

Съгласие за получаване и обработка на данни

За да бъдете информирани първи, моля дайте Вашето съгласие тук. След натискане на бутона ще получите мейл за потвърждение на посочения от Вас адрес. Съгласен съм Профи Травъл Център ЕООД да обработва посочените по-горе мои лични данни. Запознат/а съм с правото ми да оттегля по всяко време даденото от мен съгласие за обработка на личните ми данни. Запознат/а съм с политиката за защита на личните данни на Профи Травъл Център ЕООД.

(За да продължите, трябва да сте съгласни с условията)

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.