Оукланд

Търсене

Информация за
дестинация
Оукланд

Летища на територията на Оукланд

Международно летище Auckland, Нова Зеландия

Всяка година Летище Оукланд в Нова Зеландия обслужва повече от 13млн. пътници. Това е най-голямото летище в страната и стои на 21км. от центъра на Оукланд Мангере. Оукланд неведнъж попада в класациите за най-добри летища в света, тъй като предлага широк спектър от услуги, а на него работят солиден брой авиокомпании – Asia Airways, Singapore Airlines, Air New Zealand, Qantas, Virgin Australia и други. Пътниците кацат и излитат от два терминала, разположени недалеч един от друг – за вътрешни и международни полети.

Транспортен достъп

Летището е добре свързано с градската транспортна мрежа – можете да хванете автобуси до центъра на града (Airbus Express), както и линии 380 и 375 до други важни места и забележителности. Разбира се, на разположение са таксита на реномирани превозвачи, а ако сте наели автомобил, можете да хванете една от двете налични магистрали – 20А или 20В.

Паркинг

Новозеландското летище разполага с няколко паркинга – 4 при терминала за вътрешни полети и 3 до международния. На разположение са повече от 5 000 места на пешеходно разстояние от терминалите – за краткотраен и дълготраен престой.

Услуги

На Оукланд ще откриете безплатен бърз интернет, търговски обекти, места за хапване и пийване, зала за пушачи, религиозни зали за християни и мюсюлмани, медински център. Разбира се, на разположение са финансови институции и офиси на рент-а-кар компании.

Вижте всички полети до летище
Международно летище Auckland, Нова Зеландия

Бюлетин

Запишете се за бюлетин и бъдете първите получили ексклузивни оферти и новини от нас!

Можете да се отпишете по всяко време като натиснете линка в края на нашия мейл.

Всички полета са задължителни!

Съгласие за получаване и обработка на данни

За да бъдете информирани първи, моля дайте Вашето съгласие тук. След натискане на бутона ще получите мейл за потвърждение на посочения от Вас адрес. Съгласен съм Профи Травъл Център ЕООД да обработва посочените по-горе мои лични данни. Запознат/а съм с правото ми да оттегля по всяко време даденото от мен съгласие за обработка на личните ми данни. Запознат/а съм с политиката за защита на личните данни на Профи Травъл Център ЕООД.

(За да продължите, трябва да сте съгласни с условията)

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.