Тел Авив

Търсене

Информация за
дестинация
Тел Авив

Летища на територията на Тел Авив

Ben Gurion International Airport, Tel Aviv, Israel

Международното летище Тел Авив е най-голямото в Израел и се намира на 20 километра от централните части на столицата. То още е наричан Бен Гурионо или Nagbag и обслужва над 22 милиона пътници годишно. Летище Тел Авив е смятано за едно от петте най-добри летища в Близкия изток заради високите нива на обслужване и сигурност. На своите два терминала, летището приема някои от най-големите авиокомпании в света – easyJet, Turkish Airlines, LATAM, Iberia, Bulgaria Air, Air France и други. Първият терминал (наричан терминал 3) приема повечето международни полети, а терминал 1 е преустроен и приема полети на нискотарифни компании и такива по вътрешни маршрути.

Транспортен достъп

Можете да използвате автобусна линия 475, за да стигнете до центъра на Тел Авив. Линии 423, 947 и 945 ще Ви отведат до Хайфа или Йерусалим – всички тях можете да хванете от спирката срещу първи терминал. Освен това, можете да пътувате с влак – това ще отнеме около 15 минути до централните части на града. Разбира се, на разположение са достатъчен брой таксита.

Паркинг

Можете да паркирате на паркингите за краткотраен и дълготраен транспорт, като ще бъдете таксувани в зависимост от времетраенето. В случай, че оставите автомобила си на паркинга за дълготраен транспорт, ще бъдете посрещнати от специален вътрешен автобус, който да ВИ отведе до терминалите на летището.

Услуги

На разположение са информационни бюра, обменно бюро, търговски обекти и ресторанти, рент-а-кар офиси и компютри за свободно ползване и достъп до интернет.

Вижте всички полети до летище
Ben Gurion International Airport, Tel Aviv, Israel

Бюлетин

Запишете се за бюлетин и бъдете първите получили ексклузивни оферти и новини от нас!

Можете да се отпишете по всяко време като натиснете линка в края на нашия мейл.

Всички полета са задължителни!

Съгласие за получаване и обработка на данни

За да бъдете информирани първи, моля дайте Вашето съгласие тук. След натискане на бутона ще получите мейл за потвърждение на посочения от Вас адрес. Съгласен съм Профи Травъл Център ЕООД да обработва посочените по-горе мои лични данни. Запознат/а съм с правото ми да оттегля по всяко време даденото от мен съгласие за обработка на личните ми данни. Запознат/а съм с политиката за защита на личните данни на Профи Травъл Център ЕООД.

(За да продължите, трябва да сте съгласни с условията)

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.