Ханой

Търсене

Информация за
дестинация
Ханой

Летища на територията на Ханой

Hanoi Noi Bai International Airport, Vietnam

Летище Ханой стои на 45км. от виетнамската столица и през 2018 е обслужило 27 милиона пътници. Дълги години след летището се използва за военни цели, а трансформацията му в полза на гражданската авиация започва през 1975. От 1978г. летището поетапно развива своите пътнически терминали и в наши дни разполага с два портала – за вътрешни и международни полети. Десетки авиокомпании оперират на летище Ханой – Air Mekong, Vietnam Airlines, Qatar Airways, China Airlines и много други.

Транспортен достъп

От и до летището можете да стигнете използвайки автобусен транспорт. За около 60 минути можете да стигнете до центъра на виетнамската столица, а това ще ви струва по-малко от един български лев. Можете да наемете такси или да използвате специализирани микробуси, които да Ви отведат до хотела, в който ще останете.

Паркинг

На разположение е просторен паркинг за кратък или по-дълъг престой.

Услуги

На разположение са множество търговски обекти, обменни бюра и банкомати. Можете да откриете и информационни бюра, места за хапване и пийване, както и да наемете автомобил за целите на Вашето пътуване.

Вижте всички полети до летище
Hanoi Noi Bai International Airport, Vietnam

Бюлетин

Запишете се за бюлетин и бъдете първите получили ексклузивни оферти и новини от нас!

Можете да се отпишете по всяко време като натиснете линка в края на нашия мейл.

Всички полета са задължителни!

Съгласие за получаване и обработка на данни

За да бъдете информирани първи, моля дайте Вашето съгласие тук. След натискане на бутона ще получите мейл за потвърждение на посочения от Вас адрес. Съгласен съм Профи Травъл Център ЕООД да обработва посочените по-горе мои лични данни. Запознат/а съм с правото ми да оттегля по всяко време даденото от мен съгласие за обработка на личните ми данни. Запознат/а съм с политиката за защита на личните данни на Профи Травъл Център ЕООД.

(За да продължите, трябва да сте съгласни с условията)

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.