Оранестад

Търсене

Информация за
дестинация
Оранестад

Летища на територията на Оранестад

Международно летище Оранестад – Куин Беатрикс

Летище Куин Беатрикс се намира в Оранестад, Аруба. Разположено е почти в центъра на града и предлага полети до различни части на Щатите, Тринидад и Тобаго, Карибите, Южна Америка, Канада и Европа. Разполага само с една асфалтова писта с дължина по-малко от 3км. Авиокомпаниите, опериращи на Куин Беатрикс, са Air Canada, Aruba Airlines, US Airways, Delta Air Lines, WestJet и други.

Транспортен достъп

Автобусната спирка е в непосредствена близост до сградата на летището, а автобуси на Arubus ще ви откарат от там до различни части на града. Стоянка на таксита ще откриете на изхода на аеропорта. Предвид локацията му – в центъра на града, лесно ще стигнете до там и с автомобил.

Паркинг

Аерогарата на Оранестад разполага с паркинг в близост до терминала, като цената е за час.

Услуги

Пасажерите имат достъп до най-разнообразни магазини, барове, заведения, места за бързо хранене и ресторанти, коли под наем, ВИП салон, градини за разходка. На летището могат да бъдат открити дори католическа зала за молитви, както и такава за медитация.

Бюлетин

Запишете се за бюлетин и бъдете първите получили ексклузивни оферти и новини от нас!

Можете да се отпишете по всяко време като натиснете линка в края на нашия мейл.

Всички полета са задължителни!

Съгласие за получаване и обработка на данни

За да бъдете информирани първи, моля дайте Вашето съгласие тук. След натискане на бутона ще получите мейл за потвърждение на посочения от Вас адрес. Съгласен съм Профи Травъл Център ЕООД да обработва посочените по-горе мои лични данни. Запознат/а съм с правото ми да оттегля по всяко време даденото от мен съгласие за обработка на личните ми данни. Запознат/а съм с политиката за защита на личните данни на Профи Травъл Център ЕООД.

(За да продължите, трябва да сте съгласни с условията)

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.